21

Odp: Pompa Hydrauliczna a silnik hydrauliczny

A zobacz na allegro silniki do rowerów elektrycznych .

22

tylko by to wcale tanio nie wyszło bo  silnik 600-800zł   ... i nie wiadomo jak by było  z jego działaniem  tak więc jak narazie zostaje przy pompie hydraulicznej  zobaczymy co z tego wyjdzie jak lipa to zrobi się mechaniczną

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

23

wojtas jak tak ci wyszło z pompą olejową jako silnik do kosy bo mam dylemat czy klepać kosę elektryczną czy hydrauliczną.

24

A dlaczego nie najprościej mechaniczna?

Rolnik z powołania:-)

25

Obciążenie dla kosy głównej .

26

Ja muszę coś zrobić ale mam heder 3m więc obciążenie nie powinno nic złego zrobić, rozumiem jak ktoś ma szeroki heder

Rolnik z powołania:-)

27

więc tak  silnik hydrauliczny załatwiłem .. jest nie wielki ale potrzebuje duzo oleju  by chodził .. więc pompa od wspomagania samochodu nie dawała rady  za wolno chodził ...  a kombinowac z innymi pompami  albo szukac obiegu w hydraulice kombajnu  to  tez nie takie miłe...  wiec zrobiłem  2 również mechaniczną  i problem z głowy ...  chodza obydwie    jak byscie potrzebowali jakies wymiary to  moge porobic schemat i  bedzie kwestia tylko zerżniecia ....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile