Odp: Pompa Hydrauliczna a silnik hydrauliczny
A zobacz na allegro silniki do rowerów elektrycznych .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pompa Hydrauliczna a silnik hydrauliczny
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A zobacz na allegro silniki do rowerów elektrycznych .
tylko by to wcale tanio nie wyszło bo silnik 600-800zł ... i nie wiadomo jak by było z jego działaniem tak więc jak narazie zostaje przy pompie hydraulicznej zobaczymy co z tego wyjdzie jak lipa to zrobi się mechaniczną
wojtas jak tak ci wyszło z pompą olejową jako silnik do kosy bo mam dylemat czy klepać kosę elektryczną czy hydrauliczną.
A dlaczego nie najprościej mechaniczna?
Obciążenie dla kosy głównej .
Ja muszę coś zrobić ale mam heder 3m więc obciążenie nie powinno nic złego zrobić, rozumiem jak ktoś ma szeroki heder
więc tak silnik hydrauliczny załatwiłem .. jest nie wielki ale potrzebuje duzo oleju by chodził .. więc pompa od wspomagania samochodu nie dawała rady za wolno chodził ... a kombinowac z innymi pompami albo szukac obiegu w hydraulice kombajnu to tez nie takie miłe... wiec zrobiłem 2 również mechaniczną i problem z głowy ... chodza obydwie jak byscie potrzebowali jakies wymiary to moge porobic schemat i bedzie kwestia tylko zerżniecia ....
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Pompa Hydrauliczna a silnik hydrauliczny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo