Odp: Co o tym myślicie?
Jak dle mnie takie przepowiednie to zwykły zabobon. trzeba robic swoje a przyszłości nie przewidzimy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Co o tym myślicie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak dle mnie takie przepowiednie to zwykły zabobon. trzeba robic swoje a przyszłości nie przewidzimy
Sławek Klimuszkę też mam obcykanego, chyba z racji wieku
Wracając do tego pogańskiego przedstawienia, oglądając je czułem się trochę jak w tatrze na Dziadach II uczta kozła. Pamiętasz spory o preambułę nowej konstytucji UE.
A świstak siedział i sreberka zawijał . ostatnio gdzieś czytałem w internecie i doznałem wstrząsu! że ziemia to jednak jest płaska.
Osobiście podrzucałem na FF filmik o tym że ziemia jest płaska, za te bzdury o kulistej ziemi to manto można dostać https://www.youtube.com/watch?v=ekZIfZyvoBc
Pamiętam. Skąd człowiek 40 lat temu mógł przewidzieć napływ muzułmanów ? Przyjmuję to jako fakt. Skoro raz trafił, prawdopodobieństwo że trafi jeszcze raz, radykalnie wzrasta. Nie żebym był jakoś strasznie przerażony. Wystarczy o tym wiedzieć coby nie być kompletnie zaskoczonym.
Nie tak źle bo kolega co u nas jest w straży leśnej jest też wysyłany na dyżury do puszczy bialowieskiej i mówił że podobno od nowego roku dostaną odszczał na ekologów 😁
Też czytałem dziś o tym lesie w niemczech.... I nie wiem co myśleć.
To się nadaje do ręce opadają.
Manipulują nami, ekolodzy to sprzedajne k....y, mamy europę dwóch prędkości i wielu standardów, mieszają jak mogą...
Nasze kopalnie be , a ich cacy.
Ale to jest na własne życzenie. Zamiast zająć sie ważnymi sprawami to kazdy tylko sra na PiS i Jarosława i jego kota. Bo najważniejsze być modnym i krytykować. Jakoś nie widziałem w tvn nic o lesie, o rozróbach w Brukseli też cisza ale jak w parlamencie PO donosiło na Polskę to była nawet relacja na zywo. Nie dajmy sobą manipulować. Tyle chciałem napisać właściwie.
na tym rzecz polega, bo jakby za platformy cos takiego miało miejsce poklepali by sie po plecach i wszystko ok.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Co o tym myślicie?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo