61

Odp: Co o tym myślicie?

Jak dle mnie takie przepowiednie to zwykły zabobon. trzeba robic swoje a przyszłości nie przewidzimy

Rolnik z powołania:-)

62

Sławek Klimuszkę też mam obcykanego, chyba z racji wieku wink
Wracając do tego pogańskiego przedstawienia, oglądając je czułem się trochę jak w tatrze na Dziadach II uczta kozła. Pamiętasz spory o preambułę nowej konstytucji UE.

63

A świstak siedział i sreberka zawijał .    ostatnio gdzieś czytałem w internecie i doznałem wstrząsu!  że ziemia to jednak jest płaska.

Leszek   dla kolegów'

64

Osobiście podrzucałem na FF filmik o tym że ziemia jest płaska, za te bzdury o kulistej ziemi to manto można dostać wink https://www.youtube.com/watch?v=ekZIfZyvoBc

65

Pamiętam. Skąd człowiek 40 lat temu mógł przewidzieć napływ muzułmanów ? Przyjmuję to jako fakt. Skoro raz trafił, prawdopodobieństwo że trafi jeszcze raz, radykalnie wzrasta. Nie żebym był jakoś strasznie przerażony. Wystarczy o tym wiedzieć coby nie być kompletnie zaskoczonym.

66

https://wiadomosci.wp.pl/niemiecki-sad- … 505064065a

mdw

67

Nie tak źle bo kolega co u nas jest w straży leśnej jest też wysyłany na dyżury do puszczy bialowieskiej i mówił że podobno od nowego roku dostaną odszczał na ekologów 😁

E 516 na części
Telefon 695 076 269

68 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2017-11-27 16:14:18)

Też czytałem dziś o tym lesie w niemczech....   I nie wiem co myśleć.
To się nadaje do ręce opadają.
Manipulują nami, ekolodzy to sprzedajne k....y, mamy europę dwóch prędkości i wielu standardów, mieszają jak mogą...

69

Nasze kopalnie be , a ich cacy.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

Ale to jest na własne życzenie. Zamiast zająć sie ważnymi sprawami to kazdy tylko sra na PiS i Jarosława i jego kota. Bo najważniejsze być modnym i krytykować. Jakoś nie widziałem w tvn nic o lesie, o rozróbach w Brukseli też cisza ale jak w parlamencie PO donosiło na Polskę to była nawet relacja na zywo. Nie dajmy sobą manipulować. Tyle chciałem napisać właściwie.

71

na tym rzecz polega, bo jakby za platformy cos takiego miało miejsce poklepali by sie po plecach i wszystko ok.

mdw