Odp: Zakup 323
Mariusz życzę bezawaryjność i pociechy z zakupu,nie ma za co ale dziękuje .
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Zakup 323
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mariusz życzę bezawaryjność i pociechy z zakupu,nie ma za co ale dziękuje .
Dziękuję i życzę przyjemnej i bezawaryjnej pracy.Przyjemne w tym jest i to ,że jest takie FORUM i daje ono wymierne korzyści.Dodam że to mój drugi 323 jaki zmienił właściciela na tym forum i żaden nigdy nie był nigdzie indziej ogłaszany.Mówiąc krótko -wszystko zostało w rodzinie.:beer:
Dziękuję i życzę przyjemnej i bezawaryjnej pracy.Przyjemne w tym jest i to ,że jest takie FORUM i daje ono wymierne korzyści.Dodam że to mój drugi 323 jaki zmienił właściciela na tym forum i żaden nigdy nie był nigdzie indziej ogłaszany.Mówiąc krótko -wszystko zostało w rodzinie.:beer:
Znajomemu odległość nie była straszna, gdybyś nie sprzedał gotów był jechać.
Pod Płockiem w Zągotach stoi 323 za 12tyś. Silnik ładnie pracuje, stan ogólny dobry, zarejestrowany, opony w miarę dobre, siłowniki wspomagające. Ogólnie traktor kompletny, minusem jest jednak sprzęgło, które jest rozregulowane i parę innych rzeczy do zrobienia. Jeżeli ktoś ma pojęcie o mechanice to spokojnie powinien dać sobie sam radę z naprawami, ja niestety takich zdolności nie posiadam
Rano wylatuję do Francji. Jeżeli kogoś zainteresuje to to jest mój nr: 664306562, a tu do właściciela 323: 609208530
Oglądałem z Mariuszem tego w Zągotach,rocznik 90 prezentuje się nieźle ale raczej dużo do przejrzenia.
Dużo do przejrzenia to chyba dobrze a jeszcze lepiej jak dużo do zrobienia . dla mnie naprawa forsza to wielka frajda. Ostatnio się rozczarowałem bo kupiłem totalnego trupa a po małym przeglądzie okazał się idealny ,wszystko w nim działa bez zarzutów ,nawet kupiłem silnik do niego 180 koni i co mam teraz z nim zrobić ? może ktoś ma na sprzedanie 323 oczywiście musi być nie jednokrotnie przeklęty najlepiej jak co dwa dni uszczelka wystrzeli.
też takiego szukam tylko najważniesze żeby miał ważne dokumenty przegląd ubezpieczenie i chcemy go zrobić z silnikiem od e 516
taki ciągnik do zabawy i do konstruowania
Mam też taki plan ale z silnikiem deutza 8ki
Tomek jak chcesz żeby tylko był tez traktor z tym silnikiem do stania i ładnego wyglądu to jak najbardziej ale jak miałby pracować to lepiej odpuść sobie ten silnik do 323
tak tak jak mówisz laszek wiem o tym że nie porobię sobie w polu na nim bo po pierwsze podzespoły nie wytrzymają obciążenia a po drugie on by tyle palił że szok ale chciałem sobie zrobić takiego do tego by sie nawet niekiedy pobawić nim dlatego ciągnik może mieć silnik na wykończeniu byle ważne miał papiery a jeżeli nie ten silnik to jakąś dobrą szóstkę bym wsadził ale to dalekie plany, ewentualnie zrobiłbym takiego żeby można było go do transportu wykorzystać albo coś w ten deseń.
Podziwiam że ludzie mają czas na takie rzeczy w życiu .
Jak byś chciał wstawić dobrą szóstkę to polecam silnik od Volvo FL.
,nawet kupiłem silnik do niego 180 koni i co mam teraz z nim zrobić ? .
A może ten silnik przygrałby do kombajnu 514?
ej chłopaki to 323 z jakim śilnikiem najlebszy i le ma wtedy mocy no i jaka osiąga prędkość transportową
się chyba rozstanę z ulubioną marką ZT 323 bo się plac mały robi .ale to za chwilę . moze trafią w dobre ręce , bedę musiał zrobić kasting.
sarast to ile ich masz do pozbycia się?
2 sztuki zt 323 i 303 ale jeszcze nie gotowy jestem na to.
Laszek a tak z ciekawości to co to za silnik co podałeś ?
Paweł w kombajnie to ja mam 190kucy.
no silnik volvo, w 525, w 527 były montowane silniki tez właśnie volvo i bardzo dobre opinie są o tych silnikach. No i ie są z aż takich starych pojazdów porównując np do leylandów
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Zakup 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo