Odp: GG FORUMOWE
A jak przechowywane zboże jest w garażu luzem , ściany sąsieku z desek i bez okrywy mogą się tego czepiać? Mam silosy ale nie zawsze się wszystko mieści...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jak przechowywane zboże jest w garażu luzem , ściany sąsieku z desek i bez okrywy mogą się tego czepiać? Mam silosy ale nie zawsze się wszystko mieści...
Krzychu oglądałeś czterech pancernych ? Jakbyśmy dwa takie czołgi mieli to byśmy se sami te wojne wygrali.
hehehee a konstrukcja jeszcze z przed wojny...
no właśnie pierwokup będzie we wrześniu i do tego czasu muszę przebiedować.
Podejrzewam że jak naliczali ludziom stawki za nielegalne dzierżawy to podkręcili czynsze i dostałem rikoszetem.
pawelg ale nie mieliśmy nic bo polski rząd był od zawsze głupi... było takie przysłowie "hitler robił samoloty a rydz śmigły kazał bielić płoty"
przeczytane w książce o zagładzie, co kazali śpiewać pędzonym Żydom:
"Hitler złoty
nauczył nas roboty
a Śmigły- Rydz
nie nauczył nas nic"
rano doiłem i jak szedłem z bańką to krowie się pierdneło a byłem za nią, dobrze że jeszcze widzę. :pa:
Grzegorz89 u mnie jak byli na kontroli to mówili że zboże musi być przechowywane tak aby żadne gryzonie czy inne stwozenia nie miały do niego dostepu,poprostu jak masz silosy to mów ze miescisz tam wszystko i tyle.
Jaki rozmiar kół przednich jest w e281?
Są chyba takie same jak w zt323.
16 r20 ale felga jest chyba troszkę inna niż przy 323
Tak mi to wyglądało. To jade jedną kół pozbawić bo moje sliki ledwo co ciągną.... dzięki za pomoc
Ja przywiozłem sobie do 516 na tył koła właśnie od sieczkarni E 281, to wygląda że to są właśnie od przodu 323, 16-20. Teraz są przy T 174 a jak najdzie mnie natchnienie to może pójdą po przeróbce na tył do E514
byćmorze bede potrzebował papierów, w celach kolekcjonerskich, do przyczepy 6-8t moze wiecie cos w tym temacie?
Jestem inżynierem
Gratuluję, a na jakim kierunku?
Gratulacje !
Spoko , gratulejszyn
Gratuluję !
trochę z innej beczki- mam ileś roczników topagraru, rpt i nowoczesnej uprawy- kobitka mi brzęczy że zajmuje miejsce a ja już nie czytam starszych numerów - zamienię na jakiś gąsiorek winka - jak ktoś chętny dzwonić 604264168
Marku mam to samo ze swoją kobitą że kilka kartonów topagraru leży na strychu i zawala .
Też mam kilka pudełek takiej lektóry i też już na strychu.
Gratuluję, a na jakim kierunku?
Rolnictwo, specjalizacja ochrona środowiska
jak moja żona:)
po 8 latach pracuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wro:)
Ja ze starymi TopAgrarami robię tak: wyrywam z nich co ciekawsze artykuły (głównie produkcja roślinna) i wpinam to w segregator. Segregatorów mam kilka podzielonych tematycznie.
Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo