Odp: GG FORUMOWE
Tam są takie same ssące czy to tłoczne ,więc tylko wystarczy odpowiednio je włożyć .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tam są takie same ssące czy to tłoczne ,więc tylko wystarczy odpowiednio je włożyć .
Niski budżet na ryby grzyby pola pooglądać warto http://olx.pl/oferta/sprzedam-rometa-z- … 28fd4c4c20
Jakie mozna by bylo zalozyc szersze opony do Polskiego rozrzutnika 4.5t? Buja nim mocno jak napakowany jest pelen i strach zeby sie nie przewalil a na szerszyn kapciu mysle ze tego by nie bylo. Jak sadzicie?
Możesz takie jak mają zwijarki 400-15,3 ale to razem z felgami trzeba
rozetnij oś i wspawaj kawał rury to będzie szersza...
Jakie mozna by bylo zalozyc szersze opony do Polskiego rozrzutnika 4.5t? Buja nim mocno jak napakowany jest pelen i strach zeby sie nie przewalil a na szerszyn kapciu mysle ze tego by nie bylo. Jak sadzicie?
Ruskie 12-16
coś takiego http://www.oponyhurtdetal.pl/opony-prze … 00-16.html
Karol323 napisał/a:Jakie mozna by bylo zalozyc szersze opony do Polskiego rozrzutnika 4.5t? Buja nim mocno jak napakowany jest pelen i strach zeby sie nie przewalil a na szerszyn kapciu mysle ze tego by nie bylo. Jak sadzicie?
Ruskie 12-16
coś takiego http://www.oponyhurtdetal.pl/opony-prze … 00-16.html
Wejdą na Tą felgę czy trzeba z felgą szukać ?
Od ruskiego gównomiota za grosze kupisz nowe.
No a ja w niedziele dowiedziałem się że po żniwach odchodzi mi kolejne 10 ha... Tym razem od innego właściciela. W sumie to teraz już będzie 30 mniej...
Właśnie tego się nieraz obawiam najbardziej. Dlatego myślę, żeby pójść trochę w jakąś specjalizację, na małą skalę. Tylko nie wiem co próbować zioła, warzywa?
Zioło chłopie zioło. Taki mały ar marysi...
Kiedyś sialiśmy po 10ha konopi na siemie, to z policją narkotykową prawie na Ty byliśmy tak ludzie donosili....
zamiast na polu to na policji trzeba się tłumaczyć. Co za kraj
Żona znajomego pochodząca z okolic Sokółki, mówiła że najlepszy interes w jej stronach był na bimbrze pędzonym w puszczy
Panowie ma ktoś z Was pompę wspomagania do 323 na zbyciu? Muszę kupić coś bo cały czas mi się kierownica zapowietrza wystarczy że stanę ciągnikiem lekko pod górkę i już nie działa jak lekko z górki nie ma problemu. Powietrza lewego nie ma prawa dostawać, bo założyłem do samej pompy wąż gumowy i dobrze jest skręcone, oringi na pompie też zmienione. Mimo że lekko kręci się kierownicą to nie trzyma już pewnie na sobie oleju, widziałem że już jest lekko wytarta.... stan oleju 3/4 zbiornika.
GRZESIU KUP SOBIE POMPĘ LEWĄ 16 RUSKA NS16 I JĄ ZAŁOŻ PRZERÓBKU MINIMALNE A RADOŚÄ† ZE WSPOMAGANIA JAKA :d
JAK TAM MYŚLISZ COŚ NAD WAŁEM ??
Chyba tak zrobię bo 100 zł około kosztuje a mocne ciśnienie dają i w sumie dają radę. Kamil myślę jakoś do Ciebie przyjechać może jeszcze w tym tygodniu, bo kaska za rzepak już się pojawiła,a później jak pogoda błyśnie to muszę dokończyć żniwa... zadzwonię na telefon się umówimy.
A i nie da się nic, już ubić na flachę ?
czym wyczyścić opryskiwacz z osadów. Myjka co z grubsza wzieła....
Koledzy mam problem niedotyczący forsza lecz ursusa 902 mianowicie ma zepsuty wom ,wałek wogule sie nie kręci ,sprzęgło olejowe wychodzi z gry ,jak był sprawny to ciężko było ukręcić wałkiem w rękach teraz chodzi lekko,jak włącze tą dżwignie przy kierownicy to nie można ruszyć wałka ,a jak wł tą pod siedzeniem i pokręce ręką wałek to słychać jak by coś nie zazębiało między skrzynią a mostem co sie mogło stać?
Nie do końca rozumiem twojego opisu ? Jak dźwignia pod siedzeniem jest opuszczona na dół to wałek powinien być złączony sprzęgłem zębatym . Jeśli przy uruchomionym silniku i włączonej dźwigni pod siedzeniem kręci się wałek ale można go z jakimś oporem zatrzymać to znaczy że hamulec nie działa . Natomiast jak dodatkowo włączysz wajchę przy kierownicy to wałka nie powinno się zatrzymać ,jak stanie to sprzęgło hydrauliczne nie załącza się prawidłowo .Ale jak po uruchomieniu silnika przy wyłączonym wałku pod kierownicą wałek się nie ruszy wcale to znaczy że masz rozłączone sprzęgło zębate włączane pod siedzeniem ,lub "przełącznik" 540-1000 coś szwankuje . Z doświadczenia wiem że pewnie spadł seger przy sprzęgle zębatym ( przesuwka )za 2,50zł ale wymiana to dzień roboty .
Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo