Odp: GG FORUMOWE
dzięki za opinie ,no to trzeba kupić radialke tych voltyre nie mogę znaleść ale są BELSHINA ale ich nie chwalą ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki za opinie ,no to trzeba kupić radialke tych voltyre nie mogę znaleść ale są BELSHINA ale ich nie chwalą ?
Ja mam belshiny w 385 2 lata temu za opone z dętką 18,4 r34 płaciłem 1600 ale poszły mocno w górę niby ruskie opony i u mnie nikt tego już nie sprowadza. Tylko że mi szybko się zdzierają bo ciągnik ma tura i zwozi kiszonki, słome i siano z całego powiatu po asfalcie
sprostowanie voltyro znalazłem i są jeszcze jakieś DNIEPROSHINA co o nich wiecie?
ja miałem w 80, jak dla mnie ok.tzn te dneproschiny, predzej pęknie niz bieznik zedżesz, ale opona oponie nie równa
Voltyre po dwóch sezonach dopiero "cycki" przycięte.
sprostowanie voltyro znalazłem i są jeszcze jakieś DNIEPROSHINA co o nich wiecie?
Swojego 323 kupiłem z jedną dnieprosina i popękanym stomilem z drugiej strony.
W zeszłym roku stomil padł. udało mi się kupić dnieproshine nową z takim samym wzorem bieżnika. Nie wiem ile lat używał tej starszej poprzedni właściciel. Ja po 6 latach na 28ha chyba jej nie ruszyłem bo nie widać różnicy która nowa która nie.....
Miałem problem ze znalezieniem jej bo nikt ich nie ściągał, bo po pojawieniu się chinczyków i chinskich turków i chińskich węgrów i chińskich USSR i chińskich....
(Coś chyba przyjeżdża z Afryki a też jest robione w chinach ) odstawały cenowo. Tu trzeba zapłacić około 2300zł za sztukę. Powiem że warto!
To krzysiek miałeś bliźniaka mojego forsza. Mam też z jednej strony dnieproshine a z drugiej Stomil ekogum i jest na około z zewnátrz cały pęknięty.
Dobre sobie stomil z lewej?
E..... Jak wiedzę w kabinie to po lewej tak jak powiadasz
Maniek skasuj skrzynke bp noe idzie do ciebie nic wysłać...
co jest to jakas przypadlosc ja mam to samo z prawej stomil z lewej dnieproschina kupilem wlasnie dnieproschine za 800zl nowa tylko wulkanizowana byla z boku
Prawdopodobnie te stomile nie wytrzymują.w pługu ta prawa dostaje w dupę i się rozpada a ta z lewej jakoś się kręci...
Sąsiad też ma stomilowską pękniętą dookoła, równiutko jakby przy cyrklu, płótno widać.
Ja mam z tyłu stomile 52cm szerokie i bieżnik się zużywa, ale nigdzie nie pękają. Przyjechały z Niemiec takie.
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/k … lugi/bgcs5
10 wpłynął wniosek a 9 sprzedany ciągnik. Masakra co się dzieje, a to przecież nie pierwszy przypadek.
Był ktoś w środę na szkoleniu w Łomży?
a co za szkolenie było ?
Zakłady skrobiowe robiły szkolenie dla plantatorów , pytam bo może ktoś był z forum?
i o czym cie szkolili??ile płaca w 2015?
Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo