Odp: GG FORUMOWE
Sprawdziłem w papierach. PCC jest z powodu ustanowienia hipoteki i wpisu do ksiąg wieczystych, co stanowi zabezpieczenie kredytu.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprawdziłem w papierach. PCC jest z powodu ustanowienia hipoteki i wpisu do ksiąg wieczystych, co stanowi zabezpieczenie kredytu.
SIĘ POCHWALE NOWY nabytek na gospodarstwie NH_-T6-175 DOPROWADZIŁEM na kołach z Legnicy 165 km 4 godzinki i po kłopocie .
Jeżeli przejeżdżałeś ok. godz. 15.10 obok Chojnowa, to Cię widziałem. Jechałeś z włączonym kogutem. Za to grozi mandat.....
A ktoś się w ogóle orientuje jak to jest z tym „kogutem” kiedy musi być włączony? Czy jadąc tylko z przyczepami muszę mieć włączony kogut ? a może jest to nie konieczne
pasuje to ja jechałem przez chojnów , mandatów się nie lekam przejechałem na legnicy S3 pod zakazy to takich popierdułek się nie boje . swoją drogą to świat jednak mały jest. pozdrawiam.
jak masz ponad 3 m szerokości zestaw to musi być no i pojazdy wolnobieżne bez wyjątku
Szukam kabiny do c360, może być do remontu w niedużych pieniądzach. Oprócz psiej budki bo taką posiadam
Panowie mucha nasrała mi na mięso, zauważyłem na żeberkach i innych kawałkach mięsa. Boję się że mogły też nasrać na mięso co poszło w kiełbasę. Da radę coś z tym zrobić?
zjeść ?
TEMPERATURA SPRAWĘ ZAŁATWI . ale świadomośc ????
No cóż ,wełna nie wełna byle dupa pełna.
jeśli chodzi o mnie to wiadomo wrzucić do kotła w wodę i po sprawie ale mam klientów jest tego ponad 70 kg...
A co z tym ma się stać? nasrała i co? śmierdzi?? Jak to była tzw. robaczyca to ok. mogą się pojawić jakieś dodatki jajeczne, ale jak zwykła domowa bzykaczka to srał pies na to.... w przenośni oczywiście.
no wiem że jak zwykła to nic ale to ta duża srająca
Nie no problem muchy to tylko do wątku ręce opadają
żebyś wiedział z czego i jak jest robiona żywność to byś nic nie kupił
Laszek jeśli to wieprzowina to pomyśl w czym to zwierze przed śmiercią grzebało......
Jeżeli duża, to robacznica więc nie nasrała, tylko naznosiła jajeczek, dodatkowe białko, przetworzone w kiełbasie, spoko
jeśli ludzie płacą za kawę ( http://www.kopi-luwak.pl/kopiluwak.html ) kupę kasy, to może taka kiełbasa powinna być droższa...
Panowie co macie na MUCHY zeby ich troche zlikwidowac??
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo