Odp: GG FORUMOWE
właśnie oglądam rolnik szuka żony i widzę, że w programie chyba jest jakaś sąsiadka kosesia:) no chyba, że to inne Zalesie :hmmm:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 210 211 212 213 214 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
właśnie oglądam rolnik szuka żony i widzę, że w programie chyba jest jakaś sąsiadka kosesia:) no chyba, że to inne Zalesie :hmmm:
Miejscowości o tej nazwie w Polsce jest podobno ponad sto ale kto wie może to być własnie to Zalesie.
4 km ode mnie jest wieś Zalesie
Pewnie każdy ma niedaleko do Zalesia, ja też
Ja mam rodzinę w Zalesiu koło Ciechanowa, znam też Zalesie o którym mówi tomek323
andre902 widać nie daleko do siebie mamy
Spoko spoko ale to ja mieszkam w Zalesiu Jak mam komuś tłumaczyć jak ma do mnie trafić to podają nazwę sąsiedniej wioski Niedanowo która jest jedyna w Polsce .
Zalesie jest i 4 km ode mnie
Aja mam aż 20 km do Zalesia
Jakies pomysly na wybicie swozni z wieszakow na gorze? Bo chcialbym tam zamontowac Silowniki wpomagajace ale tam jest tak zapieczone i jeszcze zabite kolkami...
Tak tomek323 mieszkam w Elblągu od strony Łęcza, Suchacza
Spoko spoko ale to ja mieszkam w Zalesiu
Jak mam komuś tłumaczyć jak ma do mnie trafić to podają nazwę sąsiedniej wioski Niedanowo która jest jedyna w Polsce .
Koses ale chodzi nam o tą dziewczynę .A gdzie mieszkasz to wiemy wszyscy.javascript:insert_text(':)', '');
Tak tomek323 mieszkam w Elblągu od strony Łęcza, Suchacza
andre902 a ja mieszkam od strony Pasłęka
ja pierwszego forszaja kupiłem w Zalesiu
Rozwiąże wam zagadkę skąd jest Ania ? Ania mieszka 10 km od mojej miejscowości w Zalesiu województwo Łódzkie powiat Skierniewice.
To pikuś bo Ania mieszka w moim Zalesiu a nawet łóżku
Jakies pomysly na wybicie swozni z wieszakow na gorze? Bo chcialbym tam zamontowac Silowniki wpomagajace ale tam jest tak zapieczone i jeszcze zabite kolkami...
Jak nie możesz dosiegnąć duzym młotem to zdejmij całe ramie, odkreć srube (przy silowniku) na klucz 22 lub 24mm i całe ramie zejdzie, wtedy można robić jak sie chce
panowie kto zna audi a4 b5 i miał z nim do-czynienia bo jutro jadę takowe zobaczyc i nie wiem jak i na co patrzeć dokładnie oraz czy warto go brac rocznik 1995 automat 1.8 b/g klima el szyby abs
przednie błotniki czy nie zgnite i skrzynia tu trzeba się przejechać i dać po garach jak przełączają się bez szarpnięć to jest dobra.
Skrzynia jaka? Spróbuj powchodzić szybciej w skrzyżowania, czy nie będzie w tryb awaryjny wchodzić. Czy szybko przerzuca biegi i jak trzeba to 2w spód zrzuci. No i przede wszystkim zawieszenie w jakim stanie. Zapytaj jakim olejem zalana skrzynia i kiedy zmieniany był.
Strony Poprzednia 1 … 210 211 212 213 214 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo