Odp: GG FORUMOWE
Lentipur niby oryginał, tolurex zamiennik, substancja czynna ta sama, może nośnik inny. Tolurex można stosować bezpiecznie przy przymrozkach po lentipurze przyżółkuje. Sam może we wtorek coś prysnę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lentipur niby oryginał, tolurex zamiennik, substancja czynna ta sama, może nośnik inny. Tolurex można stosować bezpiecznie przy przymrozkach po lentipurze przyżółkuje. Sam może we wtorek coś prysnę.
własnie też mam dylemat .. z tymi opryskami na chwasta ale patrzac na to ze jest w miarę pogoda to do wiosny chwastów będzie miliardy
Mi facellia pszenice zarasta..... A nie ma czym pryskać. czekam na jakąś okazję tj opryskiwacz.
Jacy ci Niemcy niemili. Do Amazone D7 instrukcje są po czesku, angielsku, francusku, hiszpańsku, a po polsku nie. Do D8 jest, a do D7 nie. Może ma ktoś po polsku, bo jest sporo ciekawych informacji, a nie da się precyzyjnie tego przetłumaczyć z moją znajomością języków obcych
najważniejsze to dla 16;opony 27/5 obrotu koła X 40 =dawka na hektar, a reszta to bajka.
Masz rację, tak jest ze wszystkim, nawet na głupim proszku do prania jest etykieta w każdym języku tylko nie w polskim.
kurde miałem do D7 po polsku ... ale nie wiem czy komuś nie dałem jej ... poszukam a jak nie znajdę to popytam może ktoś ma to ci skseruje
powiedzcie jaki jest koszt przeprowadzenia swojego kabla przez drogę powiatową bo mam takiego pecha że pola mam za drogą a deszczownia potrzebuje prądu, ostatnią deską ratunku jest agregat.
U nas jeden za kreta bierze 100 zł za metr
Mam do obsiania jeszcze 10 ha. Chciałem zasiać żyto Bojko, lecz nigdzie w okolicy nie mogę go dostać a w centrali krzyczą 1800zł za tonę... Czy teraz jeśli bym zasiał pszenżyto jare Dublet by było ok? Ktoś tak robił?
Panowie wie ktoś może o jakimś zakładzie napraw pomp wtryskowych w Sierpcu?? W okolicy kilka osób tam pompy robiło i wszyscy zadowoleni ale nikt nie wie jak dojechać bo "mechanik sam zawiózł"
Paweł rok temu siałem tydzień przed świętami pszenżyto ale ozime, pogoda była łaskawa i ładnie powschodziło
ja siałem 3 grudnia pszenice ozima zobaczymy co urosnie
z tym bojko to daj sobie spokój zasiej dubleta bedzie najpewniej
jak sprawdzić czy firma skopująca zboże jest wypłacalna?
Byle nie do firmy Jantur w której to wołki zjadły zboża na 26 mln zł przekręt stulecia.
z tym bojko to daj sobie spokój zasiej dubleta bedzie najpewniej
Dubleta mam ponad tonę, resztę dokupię i będzie ok. Tylko jaką normę wysiewu przyjąć..
Byle nie do firmy Jantur w której to wołki zjadły zboża na 26 mln zł
przekręt stulecia.
http://www.bimar.net.pl/ albo tu http://www.unex.com.pl/
A czemu nie podzwonisz po jakichś sieciówkach typu Agrolok czy Chemirol? Mi jakoś ta współpraca się układa i widzę to głownie po stanie konta. Spadły koszty, wzrósł plon i dochód.
w moim rejonie oni nie bardzo operują, ale zadzwonić mozna
Strony Poprzednia 1 … 233 234 235 236 237 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo