Odp: GG FORUMOWE
podobne produkowane były w Zamościu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podobne produkowane były w Zamościu
Koledzy mam prośbę do posiadaczy 323 mógłby ktoś wrzucić fotkę tego przycisku od 2 stopnia sprzęgła co jest pod pedałem w ścianie kabiny... bo u mnie jest sam włącznik bez przycisku i muszę coś takiego dorobić... będę wdzięczny.
www1.za10groszy.pl
panowie co myślicie o tym? ja próbuje z telefonami i tabletami ale na razie lipa... czy ktoś korzystał z tego serwisu z was i udało mu się wylicytować cokolwiek???
Daj sobie z tym spokój, chyba że masz nadmiar gotówki to możesz przeznaczyć ją na ten hazard. Jak znajdę to podam link z opisem działania tego oszustwa.
mam takie pytanie: chodzi o to że posiadam kategorię prawa jazdy C i chciałbym kupić jakiegoś stara albo ifę tak żeby sobie paszy samemu przywieźć ewentualnie raz kiedyś jakiś piach etc. jak to w gospodarstwie. I mam w związku z tym pytanie czy muszę robić jakieś dodatkowe kursy na przewóz rzeczy czy jak to się tam nazywa i do tego jakieś psychotesty ? czy u sam u siebie w gospodarstwie mogę jeździć normalnie z tym C ? bo różni kumple mi różne odpowiedzi dają i już zgłupiałem.
Witam, u mnie znajomy miał ifę na gospodarstwo i mówił że nic nie musi mieć (kursów i tacha).
Prawko kat. C załatwia sprawę dla własnego użytku. Najlepiej to się dopytać w wydziale komunikacji albo drogówki, tam dostaniesz rzetelne informacje.
Najlepiej zadzwoń do ITD ale z tego co pamiętam to na gospodarstwo nic nie trzeba chociaż z dziesięć lat temu jak mnie policja zatrzymała w starze to chcieli świadectwo i na nic się zdały tłumaczenia że samochód jest mój prywatny na gospodarstwo a że jechał ze mną szwagier to się on przesiadł jednak odjechaliśmy 200m i zrobiliśmy z powrotem zamianę gdyż szwagier był po kielichu i jak by nas dalej złapali to by się nie ciekawie skończyło
jest coś takiego że nie musisz mieć nawet chyba tachografu prawko na C starcza tylko do 100 km od gospodarstwa opisywali kiedyś to w tygodniku rolniczym
Mi kolega który jeździ z burakami mówił że do 50km.
A niech Sławek42 się wypowie, bo jest po przejściach.
co to jest? mam to w kolektorze wodnym nigdzie nie jest podłączone
Uploaded with ImageShack.us
też mam coś takiego w zt300 w 323 nie.
To jest czujnik do włączania wentylatora chłodnicy.
nie czujnik od wentylatora mam w innym miejscu zaraz obok wentylatora. patrząc od strony kierowcy to tuz przed łopatkami. wiem bo to mi szwankowało
to co masz przy pompie wodnej to chyba jest ta pierdoła co załącza elektromagnes ,jak się woda zagrzewa do iluś tam stopni to ci się wentylator obraca na pełnych obrotach ale nie jestem pewien.
Pajej to co masz na pompie to szczotka przekazująca prąd na elektromagnes.
Pajej widze na tym zdięciu że do elektrozaworu od płomieniówki nie masz podłonczonego paliwa a to drugie to czujnik od wentylatora
co do płomieniówki to wiem odłączyłem bo nie grzała, a paliwo z niej lało teraz jest wymontowana, ale zamontuje ja. Ten czujnik tez chyba wywale bo wentylator mam na sztywno, bo cyrki z nim byly
Płomieiówka to jest bardzo dobra sprawa, nie wyrzucaj jej. Ja zamontowałem zawór z elektrowłącznikiem od LPG i leje mi paliwo kiedy ja chcę. Założyłem zbiorniczek od płynu hamulcowego za 7zł, a stare zasilenia nadmiaru wtrysków połączyłem. Wyeliminowałem problem niekontrolowanej cieknącej płomieniówki.
ja płomieniówki nie mysle wyzucic chce wyrzucic ten czujnik od wiatraka.
z plomieniówka planuje zrobic tak dodatkowy zbiorniczek jak ty tylko na grawitacje puscic. po drodze jakis reczny zaworek dla bezpieczeństwa i ma grać
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo