Odp: GG FORUMOWE
Polecam samsunga. Przynajmniej tańsze części
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam samsunga. Przynajmniej tańsze części
No a ja dzisiaj zakończyłem żniwa
No to DOŻYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groka i pod pierzyne
Po co wam TV jak tam i tak nic niema. Dowodem tego jest wasza obecność na forum.
TV ostatnia rzecz która wymienie w domu. Mam leciwe deu i obraz jest lepszy niż na 32calowym LG u rodziców ...
Aaaa gazy wybuchają..... co za kretyn budował gaząciąg przez wieś albo wieś na gazociągu? Tym powinien się zając prokurator
proponuję monitor lcd z tunerem a o plazmach niedawno czytałem, że zbliża się ich nieubłagany koniec... może wreszcie "odkryją" OLED który już zrobili kilka lat temu?
Nie ma się co dziwić że niektóre lcd mają słaby obraz skoro ceny zaczynają się od kilku stówek .W zeszłym roku kupiłem LG 42" za ponad 3tyś z 3D i internetem to obraz jest jak lustro .ps. szmaciarze znowu przegrali ale jest nadzieja bo sanmarino będzie organizowało turniej szmaciarzy więc eliminacje przejdziemy .Chyba komuś nadepnąłem na odcisk skoro dostałem dwa minusy :play:
przecież tym patałachom powinni dać dożywotni zakaz gry w piłkę ....
Chce wysłać wiadomość a nie mogę ponieważ niby mam skrzynkę pełną a jest pusta co robić
odbiorca może mieć pełną skrzynkę i tak wtedy też się dzieje. Powiadom tutaj tego odbiorcę żeby opróżnił skrzynkę
Koseś może nasza reprezantacja się za twe słowa mści
Tusk do dymisji ! za jego rządów mamy najsłabszą reprezentację !
przecież tym patałachom powinni dać dożywotni zakaz gry w piłkę ....
Czy się biega , czy się leży dwa miliony się należy więc po co grać?
Nasza reprezentacja to ma jedynie szanse wygrać z reprezentacją Bezludnej Wyspy
Grzegorz szacun dla ciebie ze nie masz tv. co prawda w tv nic sensownego nie ma ale miło jest czasem po pracy popatrzec. co wiecej jak jestem bardzo zmeczony to wolę tv niz neta, jakos net bardziej mnie meczy, moze to dlatego ze przed tv leze a przed kompem siedzę, nie wiem.
Koses 3 tys za telewizor to dla mnie przesada. ja obecnie mam jakiegos LG od wujka co miał wyrzucić, a mój stary wysiadł
Właśnie myślę czy jednak czegoś nie kupić ale to tylko ze względu na synka co siedzi przed kompem i albo bajki ogląda, albo gra. A wolałbym jakby tylko bajki oglądał, jak w gry wpadnie to tunel.... . Ale to tylko ze względu na bajki dla małego, choć jeszcze 2 lata i pójdzie do szkoły....
Panowie, potrzebuję na szybko jakiś schemat skrzyni dynashift pomoże ktoś.
Jak zdobędziesz to podeślij sam jestem ciekaw co tam siedzi
Jak zdobędziesz to podeślij sam jestem ciekaw co tam siedzi
Siedzi tam trochę spżęgiełek i trochę hydrauliki mam coś podobnego na półbiegach w moim 2680 ale interesuje mnie pełna opcja a raczej schemat budowy nawet może byc zwykłe zdjęcie z katalogu byle by wszystko było widac.
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo