421

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

koledzy mam takie pytanie poprawiam trochę image swojego ciągnika i  chce zrobić te blachy co zasłaniają silnik tylko się tak właśnie zastanawiam czy nie dałyo by rady gdzieś ich dostać. może wiecie o kimś co ma do sprzedania?

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

422

ja na niemieckim forum znalazlem za komplet od 350  do 400 Euro smile

423

jakie to forum jakiś adreśik

424

to jest forumromanum.de i tam widziałem cena zalezy od koloru czy jasny groszek czy ten ciemniejszy.

425

czyli najtaniej wyniesie mnie zrobić samemu te blachy tak liczyłem arkusz blachy starczy wiec za 100zł na blachę i tylko nad zamknięciami muszę pomyśleć a tych Niemców to głowa boli za kawałek blachy 1500zł (zobaczę jak mi wyjdą w swoim może będę robił na zarobek) a kolega Bombay:  kupiłeś już jakiegoś forszaja czy jeszcze szukasz

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

426

no szukam dalej:( znalazłem jeszcze w Niemczech jednego za 3800 niedługo będę miał namiar na jednego jeszcze w Polsce i jeszcze na dwa w Niemczech. Nie chce kupić szybko aby potem nie żałować. uważam ze lepiej trochę poszukać trochę pooglądać i wydać trochę na paliwo aby potem mieć pewność ze się kupi dobry i za dobra cenę. jak coś będziecie wiedzieli to się nie pogniewam o jakieś namiary smile

427

Dzisiaj rozmawiałem z gościem na temat tego http://agromasz.otomoto.pl/ciagniki-rol … 80393.html i gość mi mówi, że traktor ma fotel obracany i kierownicę się przekłada i ma do tyłu pedały i wajchy i można jeździć w dwie strony, poza tym 6 wyjść hydrauliki. O co tu k.... chodzi? Mam pytanie czy widział ktoś kiedyś takie coś?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

428

w forszaju   nie widziałem takich cudów   wiem że Valtra coś takiego  tworzy w swoich ciągnikach big_smile nawet się z tym spotkałem i jeździłem   trochę dziwnie ale przydatne

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

429

ale ze co ktory to ma taki system? Bo na tym linku sa dwa traktory.

430

tez na pierwszej fotce  ma uszkodzony układ  kierowniczy  nie wiem co dokładnie ale  chce za niego 11 tysięcy pewnie za mniej pójdzie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

431

mam takie pytanie rozglądam się za kupieniem przyczepy wywrotki do forszaja i tak się zastanawiam czy kupić 12 tonowo 2 osiowo czy 18 tonowo 3 osiowo wydaje mi się że lepsza będzie 3 osiowa a może ktoś z was słyszał o takiej przyczepie do sprzedania?

432

Ja rozglądam Się też za przyczepą do Forszaja i już znalazłem idealną przyczepkę 12 tonową Brandys .

GG 16238418

433

nie wiem ale 12 tonowa nie przymała do takiego ciągnika a myślę bardziej o 3 osiowe tej krótszej 6.5metra ale sprawa w trakcie i do przemyślenia .
a koledzy mam takie pytanie do czego służą te 3 wajchy w kabinie te od tylnej szyby bo te co są wcześniej koło kupy to podnośnik i wyjścia hydrauliczne a tamte to nie moge dojść do czego może ktoś się orientuje?

434

Jak kupisz trzy osiówke to nie pakuj sie z nią na pole bo cała wieś będzie ją wyciągać.

435

Jeśli temat przyczep zostanie tu kontynuowany usunę posty (porządek musi być)

A wy starzy userzy za odpowiedzi nie w temacie będziecie karani już powoli robi się bałagan

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

436

jasne że te blachy robi się samemu, kosztują fortunę a nie jest z nich jakieś nie wiadomo co. za taką kasę to zrobisz ich kilkanaście i jeszcze na alegro wystawisz tongue

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

437

a co do mojego wcześniejszego posta to wie ktoś do czego slużą te wajchy??

438

tomasz2009 napisał/a:

a co do mojego wcześniejszego posta to wie ktoś do czego slużą te wajchy??

Było na forum :szukaj!:

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

439

do MAREKPE forum przeglądal ale nigdzie nie moge na to wpaśc dlatego sie pytam

440

Tomasz2009 jeżeli nie znajdziesz to dla ułatwienia masz link: http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=77