541

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

dzisiaj wymienialem olej w swoim fortschricie 323 i weszło mi 88 litry i jest tak 2/3 na tym wężyku koło zbiorniczka . pisze bo czytalem  forum i ktoś napisał ze wchodzi 60 litry  ale 60 litry to jest jak sie spuści ze skrzyni

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

542

napisz czy jest jakaś różnica po wymianie oleju

543

wydaje mi sie tylko ze podnośnik lepiej podnosi a tak pozatym to żadnej

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

544

siema. jestem nowy i chciałem sie zapytać czy warto kupić fortshritt 323 za 13000 tyś
moje gg 12698438 prosze o szybką odpowiedz bo mam kupić ciągnik

545

na to pytanie nikt ci nie odpowie , wszystko zależy od jego stanu technicznego. Ja przedwczoraj odpuściłem sobie za 8500

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

546

Sprawdź wszystko co było opisane w tym wątku i sam sobie odpowiesz. Ja na podstawie wiedzy zdobytej na tym forum zakupiłem swojego 325, ale szukałem ponad rok. Znalazłem takiego który spełniał 90% wymaganych przeze mnie cech. Pozostałe 10 % to były rzeczy na których mi nie zależy, albo o których sprzedający nawet nie wiedział, albo nie umiał z nimi sobie poradzić, a mi, ich wyeliminowanie zajęło mniej niż 5 godzin dłubania. Moim zdaniem najmniej istotny jest stan silnika, bo to łatwo naprawić, łatwo kupić używany w dobrym stanie i koszty są niewygórowane.
Powodzenia.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

547

tego co tam jest  koło dzierżoniowa ??  coś tam czytałem że za taką cene stoi ??  tylko jakiś problem chyba z papierami ma ??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

548

Jak ma wszystko sprawne kompletną dokumentacje to chyba warto ja swojego zt300 kupiłem za 5.500zł prawie i tylko wymieniłem oleje i filtry nie zawsze co tanie musi byc złomem

549

Traktor miał tylko jeden włącznik od napędów reszty brak , rozdzielacz wył jak durny , biegi między nogami bo kaseta się popsuła , zero świateł , nie wiadomo jak z blokadami i z żółwiem ,tłumik  do wymiany na wolnych obrotach ciśnienie zero , maska zmasakrowana , kierownica cięźko chodzi może nie tak jak w moim ale ciężko , opony do wymiany itd...

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

550

Potrze masz rację należało by jeszcze pewnie 10 tys. dołożyć aby wszystko ładnie chodziło a może okazałoby się jeszcze mało dla ściłości ja za 303 10 lat temu zapłaciłem 4 tys. i na drugi dzień już pracował z pługiem nie było czasu na nić ale miło go wspominam pracowaliśmy razem 8 lat.

551

Mówiłeś o tym za 8500?
Fakt nieraz lepiej dołożyć i nie żałować póżniej.
Jak mówią tanie mięso psy jedzą, a kupując tanio kupujesz dwa razy.
Piotrze ty masz ZT 300? czy ZT 303.

552

Pietia.
Sprzedałeś swojego?

553

303 ma Piotr

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

554

Pojechał w Bieszczady do lasu pracować. Przyjechali po niego w styczniu przy -20 stopni przelany gorąca wodą odpalił na strzała + świeca z gazetowa a stał an świerzym powietrzu. patrzeli jak zaczarowani byłem sam zdziwoiny

555

Ja swojego 303 w tym roku też odpalałem przy -20 tylko w kolektor wsadziłem opalarkę

556 Ostatnio edytowany przez MAREKPE (2010-09-30 21:45:58)

Piotr ten
http://www.autogielda.pl/maszyny_rolnic … P3YEA.html
jest ciekawy tylko brak papierów i zjarany rozrusznik. Może już koleś go naprawił ale traktor jest godny uwagi.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

557

Brak papierów jest tu największą wadą dla Admina.

558

Ja za swojego dałem dokładnie 8450 zł i u faceta było wszystko ok do czsu kiedy pojechałem w pole ciądnik stał w miejscu smród sprzęgla i olej na bloku . Szlak człowieka trafiał ale z pomocą ludzi z forum przyczyn sie doszło . Głowica do roboty i regulacja sprzeła i ciągnik jak prawie nowy lać paliwo i jechać

559

http://allegro.onet.pl/ciagnik-fortschr … 71545.html

może ktoś oglądał wybieram sie na ogledziny

560

witam. Zamierzam kupic forszaja 323 z pługiem do sniegu. Powiedzcie mi czy warto dac za taki zestaw 25 tys ?