Temat: Kupię wagę najazdową samochodową elektroniczną
Może ktoś słyszał, ma lub wie gdzie mogę kupić używaną wagę najazdową samochodową elektroniczną 16m lub 18m - 60ton.
Może być sam najazd.
Za wszelkie informacje będę wdzięczny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię wagę najazdową samochodową elektroniczną
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś słyszał, ma lub wie gdzie mogę kupić używaną wagę najazdową samochodową elektroniczną 16m lub 18m - 60ton.
Może być sam najazd.
Radku pytaj na Woźnikach koło stacji BP tam jest gośc co serwisuje wagi. A tak w sumie to jakis rok temu w Pabianicach poszła chyba na złom waga 80T.
U niego już byłem, ale teraz ma tylko taką na dwuteownikach 400 i dochodzi 12cm płyty i waga 60 cm ponad ziemia wychodzi to podjazdy musiałaby mieć z 10m dlatego może być tylko najazd bo czujniki i resztę właśnie od tego gościa by była....
Taki najazd gr. 20 cm byłby odpowiedni.
niedaleko mnie robią nowe ale ile kosztują ?? ktoś na forum chyba jest z wójcina http://www.bwscales.com/index.html może wiedzą coś o używce
Może być sam najazd.
MOGE DAC NAMIAR NA GOSCIA KTURY MA TAKIE COS TYLKO NOWE ZA DOSC
UCZCIWA CENE
Wagi najazdowe można kupić dzwoniąc pod nr. tel.500686366 lub 513 227 164
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię wagę najazdową samochodową elektroniczną
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo