Temat: opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
tak jak w tytule http://moto.allegro.pl/opel-corsa-1-0-1 … 56662.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w tytule http://moto.allegro.pl/opel-corsa-1-0-1 … 56662.html
Chyba ją słoń liznął ale ogólnie ładna, szkoda że preferuję duże bryki.
Chyba ją słoń liznął ale ogólnie ładna, szkoda że preferuję duże bryki.
mam też coś dla ciebie zobacz inne moje aukcje:)
Ten Chrysler to jest bryka
Piękny ten Pacific i super się prowadzi, znajomy ma taką brykę tylko ten kolor, nie nawidzę białego auta.
Ciekawe kto 3,5 silnik zaleje benzynką. Mi do Cieniasa ciężko tankować.
właśnie dlatego tankuje lpg, cały czas taniej,
Ja w mojej Safranie mam 3.0 V6 i w brew pozorom to tak dużo nie pali a duże auto musi miec duży silnik niestety.
Ja w mojej Safranie mam 3.0 V6 i w brew pozorom to tak dużo nie pali a duże auto musi miec duży silnik niestety.
To pewnie ładnie mruczy ten silniczek a ja lubię dźwięk 6 garów niestety jedyne co u mnie ma tyle garów to samochód To fakt bo duże auto i mały silnik to to nie znaczy że będzie oszczędnie no i w końcu sie taki silniczek zakatuję prędzej
ile sie nie wleje czy za 20l czy za 50l to i tak to przepali i tak tak samo jak chłop czy wypije 0,2l czy 0,5l to też wypije tylko w cenie różnica a frajda ta sama samochód mruczy i jedzie a chłop złapie smak albo leży i mruczy
Gienio nie rozumiem Twojej wypowiedzi, bo co ma chłop wspólnego ze spalaniem, a co do V6 to jak byś troszkę posłuchał i popatrzył na ten silnik jak się zachowuje to może byś mądrzej prawił troszkę.
mi chodzi tylko o to że ile się nie wleje to wiecznie mało a czy to będzie v4 czy v6 to bez różnicy u faceta to samo ile by nie było czy film sie urwie to i tak by jeszcze 0,2 czytej by walnął a o mruczeniu silnika to wiadomo czym więcej garów tym ładniejsza muzyka ja nawiązałem do spalania a i tak najładniejsza praca jest w dodge ram 5,7 V8 hemi
Gienio V ogólnie pięknie brzmi, nie wiem jak innym ale mnie się ten dźwięk podoba a jeszcze lepszy ma bokser ale to rzadkośc, wracając do V to na odpalonym silniku można sobie zrobic popijawę bez obawy że coś spadnie.
Nie taka znowu rzadkość, (prawie) wszystkie subaru maja boxery... stare cytrynki i jeszcze kilka wynalazków by się znalazło...
Tak po za tematem który lepszy w układzie v czy rzędzie ? Za to prawdziwym rarytaskiem to silniczek wankla jest
Każdy silnik ma swoje zady i walety
Tata miał kiedyś opla z boxerem pod tylną kanapą. Mina milicjanta, gdy w otwartych bagażnikach nie znalazł silnika - bezcenna
Każdy silnik ma swoje zady i walety
Tata miał kiedyś opla z boxerem pod tylną kanapą. Mina milicjanta, gdy w otwartych bagażnikach nie znalazł silnika - bezcenna
Prawie jak porsche
Tak po za tematem który lepszy w układzie v czy rzędzie ? Za to prawdziwym rarytaskiem to silniczek wankla jest
Który lepszy?? Powiem tak w samolotach montują boksery, gwiazdowe i w układzie V jak spytałem mechanika to powiedział mi że te silniki nawet po uszkodzeniu będą działac dalej, nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie jakaś musi byc a dodatkowo jeszcze mają zdublowane układy zapłonowe, ja osobiście ostatnio latam na silniku Rotaxa- bokser na 2 140KM wrażenia niesamowite.
Który lepszy?? Powiem tak w samolotach montują boksery, gwiazdowe i w układzie V jak spytałem mechanika to powiedział mi że te silniki nawet po uszkodzeniu będą działac dalej, nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie jakaś musi byc a dodatkowo jeszcze mają zdublowane układy zapłonowe, ja osobiście ostatnio latam na silniku Rotaxa- bokser na 2 140KM wrażenia niesamowite.
Ja też bym polatał najlepiej uzbrojonym bombowcem a gdzie bym poleciał to nie powiem
Koledze zazdroszczę
jamir12 napisał/a:Który lepszy?? Powiem tak w samolotach montują boksery, gwiazdowe i w układzie V jak spytałem mechanika to powiedział mi że te silniki nawet po uszkodzeniu będą działac dalej, nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie jakaś musi byc a dodatkowo jeszcze mają zdublowane układy zapłonowe, ja osobiście ostatnio latam na silniku Rotaxa- bokser na 2 140KM wrażenia niesamowite.
Ja też bym polatał najlepiej uzbrojonym bombowcem a gdzie bym poleciał to nie powiem
Koledze zazdroszczę
Nie ma czego zazdrościc ale zapraszam, jak coś możemy się kiedyś umówic i polatamy a tak w ogóle jak byś dał namiary i miał z 500m łąki równej to może my się pofatygujemy...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » opel sprzedany została skoda :)) pod tym samym linkiem
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo