Temat: XTB Trading CUP 2011

Start  02.05.2011 !

Główna nagroda  1 000 000    euro,   merce  i  inne  drobniejsze.

Zachęcam smile

link  http://www.tradingcup2011.xtb.pl/

2

Odp: XTB Trading CUP 2011

co to jest?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

3

Fenol napisał/a:

co to jest?

A  kto  powiedziałże rolnik cały  czas   ma być umorusany  w  gnoju!

Małe zaznaczenie   że  oprócz  rolnictwa  są  jeszcze  inne  branże.:)

4

Mój  nick  w  grze  to  malcolm75

Pozdrawiam  wszystkich  uczestnikow   konkursu smile

5

stary ale o co we tym biega? to gra biznesowa rozumiem ale troszkę więcej napisz.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

6

Dostajesz wirtualną kasę na grę.  Handlujesz  walutami, towarami, kontraktami .  Wygrywa ten  kto  osiągnie  największą stope  zwrotu.  Konkurs  trwa  prawie  miesiąc  a  rynek   rusza w  niedzielę  o  23:00  i  działa  non stop dzień  i  noc  do  piątku  do  godz 22.00  Może  to  nie  jest  to  forum  na  którym  powinienem zakładać  taki  topik  o  tego  typu  rzeczach  ale  może  choć  jeden  z  Was  odkryje  w  sobie  smykalke do  handlu walutami   i  zacznie  czesać  kasę   czego  życzę  wszystkim smile

7

uważaj znajomy na foreksie przepieprzył 40 000zł w parę minut...

8

w  konkursie  niczego  nie  przepieprzy  bo  kasę  dostajesz  wirtualną   a  w   realu  to  całkiwm  możliwe  bo  lewarowanie  jest  X100  a  czasami  bywa  że  razy  500 więc  jakaś  żle  obstawiona  pozycja  wyczyści  konto

9

Napisz co jakiś czas jak ci idzie i jakie robisz posunięcia. Ciekawe.

10 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2011-04-25 23:02:05)

napiszę szkoda   Fenol  że  Ty   nie  wexmiesz  udzialu  w  konkursie uważam  Ciebie z  bystrzaka.  No   szkoda:|

11

no teraz to odlecę z takim skrzydłami:) hehehe
to interesuje jest ale mam coraz mniej czasu i wiem że nie będę w stanie systematycznie tematu pilnować.

12

Z  przykrością  przyznam  że     żałuję   >  Liczyłem  na  Ciebie  Fenol  liczyłem  też  na  innych  użytkowników     forum .  Dario  też  jest  bystrzakiem  ,Wojtas tez o  Śławku  już  nawet  nie   wspominam.  Jjak  znajdę  się   w pierwszej   dwódziestce to  bvędzie  super,  Już  na  starcie  w  to  wątpię

13

bawiłem się kiedyś w XTB. Demówkę dzięki uprzejmości pani konsultant miałem aktywną ponad 3 miechy, ale nic z tego nie wyszło bo czasu mi zaczęło brakować. Nie mówię fajna sprawa z tym. Postaram się wesprzeć ciebie dragon22 i zabawić się w ten konkursik. Powodzenia życzę.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

14

Cienki w tym jestem.

15

spróbowac czemu nie big_smile  ale nie dziś nie jutro  bo czasu mało ...

dzięki że masz takie zdanie o nas smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

16

Dzisiaj  pierwszy   dzień  zmagań w konkursie,    Niestety   wdupiłem jestem  na   minusie .Czołówka ostro śmiga  do  przodu ,   mają  już   po kilkaset  %  zysku

17

Dragon jak jest z tą rejestracją trzeba wszystkie te pola wypełnic czy można coś pominąc bo może byśmy powalczyli troszkę.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

18 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2011-05-02 23:15:41)

Do   konkursu wypełniasz wszystkie  pola  pod  linkiem  który  właśnie   wklejam http://www.tradingcup2011.xtb.pl/registration/   Nie  ma  zbyt   wiele  tych  pól .Najważniejsze  żebyś  podał  prawdziwy  adres   e  mail   bo   na   niego   dostaniesz   loginy   i  hasła  do   aplikacji dzięki  którym będziesz mógł  brać udział  w konkursie , pozostałe  pola   możesz   wypełnić dowolnie  ale  jak   wygrasz  konkurs   to  nagrody  nie  dostaniesz wink Możemy    powalczyć  Czemu  nie.

19

Już  mam   po  zawodach .  Wywaliło mnie  wczoraj  na  srebrze.

20

W poniedziałek  rusza  druga  runda  konkursu  u  admirałów    http://www.admiralmarkets.pl/contest/aboutforexball/    Zabawa  trwa  dalej wink