Temat: XTB Trading CUP 2011
Start 02.05.2011 !
Główna nagroda 1 000 000 euro, merce i inne drobniejsze.
Zachęcam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » XTB Trading CUP 2011
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Start 02.05.2011 !
Główna nagroda 1 000 000 euro, merce i inne drobniejsze.
Zachęcam
co to jest?
co to jest?
A kto powiedziałże rolnik cały czas ma być umorusany w gnoju!
Małe zaznaczenie że oprócz rolnictwa są jeszcze inne branże.:)
Mój nick w grze to malcolm75
Pozdrawiam wszystkich uczestnikow konkursu
stary ale o co we tym biega? to gra biznesowa rozumiem ale troszkę więcej napisz.
Dostajesz wirtualną kasę na grę. Handlujesz walutami, towarami, kontraktami . Wygrywa ten kto osiągnie największą stope zwrotu. Konkurs trwa prawie miesiąc a rynek rusza w niedzielę o 23:00 i działa non stop dzień i noc do piątku do godz 22.00 Może to nie jest to forum na którym powinienem zakładać taki topik o tego typu rzeczach ale może choć jeden z Was odkryje w sobie smykalke do handlu walutami i zacznie czesać kasę czego życzę wszystkim
uważaj znajomy na foreksie przepieprzył 40 000zł w parę minut...
w konkursie niczego nie przepieprzy bo kasę dostajesz wirtualną a w realu to całkiwm możliwe bo lewarowanie jest X100 a czasami bywa że razy 500 więc jakaś żle obstawiona pozycja wyczyści konto
Napisz co jakiś czas jak ci idzie i jakie robisz posunięcia. Ciekawe.
napiszę szkoda Fenol że Ty nie wexmiesz udzialu w konkursie uważam Ciebie z bystrzaka. No szkoda:|
no teraz to odlecę z takim skrzydłami:) hehehe
to interesuje jest ale mam coraz mniej czasu i wiem że nie będę w stanie systematycznie tematu pilnować.
Z przykrością przyznam że żałuję > Liczyłem na Ciebie Fenol liczyłem też na innych użytkowników forum . Dario też jest bystrzakiem ,Wojtas tez o Śławku już nawet nie wspominam. Jjak znajdę się w pierwszej dwódziestce to bvędzie super, Już na starcie w to wątpię
bawiłem się kiedyś w XTB. Demówkę dzięki uprzejmości pani konsultant miałem aktywną ponad 3 miechy, ale nic z tego nie wyszło bo czasu mi zaczęło brakować. Nie mówię fajna sprawa z tym. Postaram się wesprzeć ciebie dragon22 i zabawić się w ten konkursik. Powodzenia życzę.
Cienki w tym jestem.
spróbowac czemu nie ale nie dziś nie jutro bo czasu mało ...
dzięki że masz takie zdanie o nas
Dzisiaj pierwszy dzień zmagań w konkursie, Niestety wdupiłem jestem na minusie .Czołówka ostro śmiga do przodu , mają już po kilkaset % zysku
Dragon jak jest z tą rejestracją trzeba wszystkie te pola wypełnic czy można coś pominąc bo może byśmy powalczyli troszkę.
Do konkursu wypełniasz wszystkie pola pod linkiem który właśnie wklejam http://www.tradingcup2011.xtb.pl/registration/ Nie ma zbyt wiele tych pól .Najważniejsze żebyś podał prawdziwy adres e mail bo na niego dostaniesz loginy i hasła do aplikacji dzięki którym będziesz mógł brać udział w konkursie , pozostałe pola możesz wypełnić dowolnie ale jak wygrasz konkurs to nagrody nie dostaniesz Możemy powalczyć Czemu nie.
Już mam po zawodach . Wywaliło mnie wczoraj na srebrze.
W poniedziałek rusza druga runda konkursu u admirałów http://www.admiralmarkets.pl/contest/aboutforexball/ Zabawa trwa dalej
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » XTB Trading CUP 2011
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo