Temat: unhz w calosci lub czesci
witam mam unhzta może ktoś chce całego jak nie to może jakieś części bo pójdzie na złom stan opłakany ale na chodzie brak paru węzy i cieknie z niektórych siłowników
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » unhz w calosci lub czesci
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam mam unhzta może ktoś chce całego jak nie to może jakieś części bo pójdzie na złom stan opłakany ale na chodzie brak paru węzy i cieknie z niektórych siłowników
To jest 500 czy 750 bo szukam zębów do wideł do 500 takie jak tu http://www.youtube.com/watch?v=h2RKNo7HbWk
Film nie działa...
Mię by interesowały tłoki od otwierania łyżki jeśli to 500 bo mam zarysowane trzpienie i ciekną .
Zamawiam całego.
nie mam pojecia jaki to ale sie spytam ojca i mi powie wstawie dzis jego foty widly cale nowe zeby lychy byly dwie ale poszly na zlom juz kiedys bo byly pogiete i zgnite
Film nie działa...
Już działa
jest to 750 juz wiem jak wyglada jeden i drugi
A przerabiał ktoś tego UNHZ 500 na koparkę jak cyklop tylko z łyżką podsiembierną.
To może i ja się dołącze do ogłoszenia- sprzedam swojego wira taki jak unhz 750, w całości lub na części...
Jamir zrobiłem kiedyś takie cudo do cyklopa ,łyżka wąska 40cm. i jak tylko próbowałem zagłębić się w ziemię to cyklop podnosił się do góry tak że szkoda zachodu z taką przeróbką ,chyba że będziesz to używał hobbystycznie .
Ja lepiej kopię w ziemi widłami swoim unhz 500 jak tymi łyżkami do sypkich co przy nim były
Pytam dlatego że znam gościa co właśnie tak przerobił UNHZ 500 tylko jakoś milczy na ten temat jak pracowało i z tego co widzę to wrócił spowrotem do łyżki chwytakowej.
ja do załadunku mam cyklopa i pelikana wiec unhz poszedł w odstawkę no i tura jeszcze
michu dostałeś moją wiadomość?
Master dostałem wiadomość w której jest twój powyższy post
posiada ktoś z forum części do unhz 750 ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » unhz w calosci lub czesci
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo