Temat: uwagi mojej ŻONY......

oglądam zt323 na YouTube
żona:
-Wy ( w sensie my użytkownicy forum) nie normalni jesteście, lepiej byś jakieś gołe baby, cycki pooglądał na nie tylko.....

Pytanie mojej żony
Kiedy będziesz miał profesora z fortschritta? ( puki co mam tylko doktorat)
Też tak macie?

2

Odp: uwagi mojej ŻONY......

Prawie to samo ,, lepiej byś nam pościelił łóżko"

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

3

Heh ja mam podobnie tylko tyle że ojciec mi ciągle gada że już świra dostaje na punkcie forum  itp

GG 16238418

4

Ona chce założyć forum żon forsznitowców......

5

A moja właśnie spi  :dance:

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

6

Ja nie mam żony ale to nie znaczy że mam lżej smile wręcz przeciwnie siostra na mnie gada : "no znowu na ff jesteś ty forsznitowcu jeden " big_smile  matka i ojciec też: "  i znowu na internecie  ale ojciec ps czy nie znalazłeś tam jakiegoś ładnego fortschritta  ? " roll

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

7

Moja też...

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8

Marku musimy się spotkac :beer:

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

9

Ja na to jak na lato.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

10

Moja jakiś czas walczyła, teraz już przywykła.

11

Wszytkie są takie same i te same pytania zadają tak samo marudzą moja też tak samo i jak nie siedzę przy komputerze to  mówi  do mamy mojej marcin to chyba jakiś chory jest bo nie jest na forum a już nie daj boże jak kręce się koło ciągników na podwórku to dopiero jest dym

12

HA ha ha , a ja myślałem że tylko ja tak mam a tu proszę...

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

13

heh  tongue  to forum uzależnia 

ale prawde mówiąc są tu ludzie z którymi można pogadac  o wszystkim a przy okazji nauczyc się czegos

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

14

Bo forum Fortschritta jest ewenementem i niech tak zostanie

Masz problem z Claasem Mecatorem, pisz na pewno pomogę tel  790-555-450 zmiana nr GG 35541292

15

moja jak ogląda seriale i zwrócę jej uwagę to słyszę w odpowiedzi że problemów szukam. A jak siedzę w tym czasie na "rolnikańskich stronach" to słyszę że nie poświęcam dla niej czasu i głupotami sie zajmuję. A czy w serialach jest więcej mądrości??

16

noo big_smile szczególnie w Modzie na sukces big_smile  to  jest chyba współczesna  Niekoncząca się opowieśc .....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

17

gorzej, kokaina to tabaka przy MNS.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

18

http://www.demotywery.pl/13500/Nie-Wiem … odzi#demot

19

Czasami na imprezę to jeszcze ale zakupy to już gorzej...:D

20

heheh standard big_smile