Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Talerzówka Souchu Pinet
do tego malego w sam raz
Mocarny ten "maluszek". Forsza to masz chyba jako pomocniczy...
Mały, ale byk ale tak poważnie bardzo poręczna z niego zabawka, uciąg jakiś tam ma, po podwórku Forsza ciągnął
Świetnie wygląda ten FORSZ, prawie jak Deutz :brawo:
panowie ja mam problem talerzówka zrobiona przezemnie 3.10 metra idzie mi za płytko nie wiem czemu zły kont czy nowe talerze i farba nie wiem co wy na to jak uetawione macie swoje
Aby ocenić i doradzić przydała by się fotka. A w jakich warunkach ją sprawdzałeś ?
no wjechałem na pole klasy 5 po podorywce i nie wiem co dociążyć czy co
Joker pokaż zdjęcie
ale pola czy talerzówki
Talerzówki oczywiście jak mamy zobaczyć ustawienie
juz działa okej ale dzieki za troske
panowie mam problem szukam talerzówki ale nie mam pojecia jakiej szerokości zt323 by poradzil sobie, dodoam ze ziemia dość gliniasta sąsiad sprzedał talerzówkę 4mb bo jd6620 palił mu okolo 25litrów na godzinę
Na ciężkie ziemie lepiej gruber bo talerzówka jak sucho będzie robić tylko rowki a nie mieszać ścierniska moja stoi a wszystko gruber
http://tablica.pl/oferta/talerzowka-kve … 231wR.html
mam coś takiego ... cena do dogadania
wojtas a zt323 poradzi sobie z taką talerzowką czy miałby cieżko i szybko nie dało by rady talerzować a predkość jest potrzebna, a czym ją targałeś??
Wojtas ta Twoja jaką ma szerokość i czym ją ciągniesz? ruskiem?
Ja mam coś takiego tylko 3,2m
http://moto.allegro.pl/talerzowka-i2905556499.html
waży to ze 2,5t i idzie po wszystkim czy mokro czy sucho.
Ciężka ziemia to nie problem. Górki trochę problemu robią, jak chcesz szybko pomykać tj. na szosowej 2. Ja mam ją skręconą na max w przyszłym roku muszę ją przestawić ( przespawać ;-) bo poprzedni właściciel ...... )
A proszę nie róbcie kolejnego postu pod tytułem co lepsze talerzówka czy agregat ścierniskowy
Ja chętnie zamieniłbym swojego grubera na taką ruską talerzówkę bo kukurydzy więcej a do uprawy ścierniska po zbożach przecież też się nadaje
Mam coś takiego w ładnym stanie BDT 3,2 rusek 1025 na 2 czasem 3 daje rade ale przydymia
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Talerzówka Souchu Pinet
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo