Temat: Zt 300 na części
Witam, wszystkich mam do zaoferowania wszystkie części do Fortschritta ZT 300. Mniejsze rzeczy mogę wysłać. jeśli coś potrzeba zostawiam nr 888805015. POZDRAWIAM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Zt 300 na części
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, wszystkich mam do zaoferowania wszystkie części do Fortschritta ZT 300. Mniejsze rzeczy mogę wysłać. jeśli coś potrzeba zostawiam nr 888805015. POZDRAWIAM
To forum nie allegro , niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ...........
a kto powiedział, że sprzedaje części mam 2 zt i jeden jest na części, a ty użytkowniku andrzej612b widzę, że myślenie i inteligencja nie jest twoją dobrą stroną. Bo według ciebie w dziale sprzedam to już nie wiem co się robi.
pablo956 a ty po jaką cho**rę się zarejestrowałeś ,twój pierwszy post jest w dziale sprzedaży czy się mylę?
Witam. Mam pytanie ile chcesz za skrzynie biegów i skąd jesteś. Jak coś to bym przyjechał obejrzeć stan skrzyni.
Szyby po jakiej cenie przednią z ranka i boczną
Kolektor wydechu masz cały i niespawany? Za ile?
Z tego co zauważyłem na ty forum panują zasady i nikt nikogo nie obraża tym bardziej - ktoś kto pisze pierwszego czy drugiego posta, a co do inteligencji najpierw trzeba pomyśleć o sobie , pozdrawiam nowego poblo 956 ................
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Zt 300 na części
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo