Odp: Sprzedam pług
Zapomniales,ze ciagnik ciagnikowi nie rowny,a ziemia tez u mnie moze byc inna.Plug,jak plug.Zawieszany plug potrzebuje wiecej mocy w porownaniu do ciaganego.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam pług
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapomniales,ze ciagnik ciagnikowi nie rowny,a ziemia tez u mnie moze byc inna.Plug,jak plug.Zawieszany plug potrzebuje wiecej mocy w porownaniu do ciaganego.
Wszystko ma swoje wady i zalety, ale nie będziemy ich drążyć w tym wątku, ponieważ te sprawy są już poruszone we właściwym.
Hm, Piotreknnn ma racje dużo zależy też od gleby i stanu technicznego maszyn .
dobra powiedz mi jeszcze . skoro jedizesz na takim biagu to jaka głębokośc ? to mniej więcej porównam do orania Eberhardem od Piotrfire. tylko tamtego ciągałem albo na II4 albo na I 4 . i zabierał do połowy koła .. ale marnie przykrywał . bo bym się skusił chyba . tylko musze popytac w razie co o odkładnie
Szczerze,to juz nie jestem pewien tych biegow,co pisalem powyzej.Nie przywiazywalem do tego duzej wagi.Orze niezbyt gleboko,ale zabiera za kolo,czyli szeroko jak na 4 skiby i to tez daje troche opór.Z przykrywaniem,to im glebiej to chyba bedzie lepiej przykrywal,jak jest wiecej ziemi???To jest WIEGARD-nie znam modelu.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo