861

Odp: Dyskusje czasowe.

Pochwalam podejście do spraw.

862

Dzisjaj wyjatkowo  nie pisze o polityce  Ze zdumieniem spostrzegłem że ostatnim czasem dostałem kilka minusów i nie było by w tym nic dziwnego gdyby to było otwarcie w sposób merytoryczny ?- to mi się nie podoba i daję ci - Ale jest to dawane mi i innym o podobnych poglądach kolegom  w sposób ANONIMOWY-  uważam to za  przejaw tchórzostwa trzeba mieć odwgę by  uzasadnić  dlaczego daję  minusa  Jest to pewna forma dyskredytacji piszącego ?  DLATEGO DAJE  MINUSA WSZYSTKIM  ANONIMOWYM KRYTYKOM--- i troche  wiecej  odwagi  - trzeba uzasadniać swoja decyzję - tak jak przy dawaniu plusa !

Niestety nic na to nie poradzę taki jest skrypt tego forum i nic nie mogę zmienić

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

863 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-11-18 23:19:39)

Też popieram ! Traktor  nie pamiętam że bym Tobie jakiegoś dawał . Mimo że nasze poglądy się różnią . Może dla tego dostałeś te -? Jak jakiegoś będę   na Ciebie szykował,  dam znać wink
Szefie jedyne co tu brak zmienić to obyczaje ...

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

864

Traktor do puki twoje poglądy nie będą dotyczyły mojej rodziny minusa ode mnie nie dostaniesz :-)

865

Ideą i celem tego forum jest wymiana doświadczeń  i poglądów rad i porad  a nie antagonizowanie się ze wzgledu na poglądy - tylko ocena w formie dyskusji  lub uzasadnienia  za to ci się należy - lub +porządkuje pewne zasady panujące na tym forum?   ps-  wzczoraj aż 3 - anonimowe a dzisjaj?

866 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-11-19 13:07:40)

Ktoś Cię nie luuubii  widzę .  Wiem że miło jest dostać + no nie zawsze się go dostanie niestety . Weź to olej bo sfiksujesz :stu: Z nie wszystkimi da się dogadać .

867

Takie minusy nie wiadomo za co juz ktoś z naszych kolegów forumowiczów kiedys dostawał i było to po kilka, kilkanascie dziennie, juz nie wiem kto to był i tez było głosno i były problemy. Kolego Traktor nie przejmuj sie, zgadzam sie ze Sebastianem, pozdrawiam

868

Dzieki  koledzy za wsparcie  widocznie jednak mam rację  Tymi  minusami sie nie przejmuje  chciałem tylko pokazać problem   anonimowości  we wzajemnych relacjach i małostkowośc ofiarodawców tych minusów!

869

traktor przynajmniej widze że masz równowagę w tych plusach i minusach smile więc jestes na zero big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

870

oj chyba następnego dostał

871

Plusami się wyrówna.

872

Te minusy mnożą się jak króliki big_smile Z 8  zrobiło się 11 . Ktoś ma ubaw po pachy ! Ciekawe czy też by był taki mocny jak  by wiadomo było kto to ?!

873

jak dla mnie to one robią więcej zamieszania niż pożytku ...  jak by tego nie było to by ludzi serce nie bolało ..

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

874

napisz do przyjaciółki

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

875 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-11-19 23:48:44)

Fenol napisał/a:

napisz do przyjaciółki

Pisałem,  nie pomaga tongue

876

Brawo Brunon szkoda tylko,że się nie powiodło.

877

anonimowość w sieci - dla jednych zbawienie dla innych przekleństwo.

gg 5118068

878

Już kiedyś pisałem  że Tusk robi dobra minę do zlej gry  i wcale sie nie mylilem  w tych negocjacjach  w sprawie budżetu   jest on cienki bolek?  A prawdopodobnie  nas rolnikow  z kasy wyportkują

879

Masz może racje .Tylko postaw się w sytułacji tego co negocjuje.CO mają powiedzieć inni dostają jeszcze mniej .Przecież muszą się dogadać ,a do tego że nas rąbią wszyscy bo za "dużo kasy dostajemy z UE " to powinniśmy się przyzwyczaić.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

880

jan070770 napisał/a:

Brawo Brunon szkoda tylko,że się nie powiodło.

Doktor Brunon nie dał rady..