Odp: Dyskusje czasowe.
Pochwalam podejście do spraw.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pochwalam podejście do spraw.
Dzisjaj wyjatkowo nie pisze o polityce Ze zdumieniem spostrzegłem że ostatnim czasem dostałem kilka minusów i nie było by w tym nic dziwnego gdyby to było otwarcie w sposób merytoryczny ?- to mi się nie podoba i daję ci - Ale jest to dawane mi i innym o podobnych poglądach kolegom w sposób ANONIMOWY- uważam to za przejaw tchórzostwa trzeba mieć odwgę by uzasadnić dlaczego daję minusa Jest to pewna forma dyskredytacji piszącego ? DLATEGO DAJE MINUSA WSZYSTKIM ANONIMOWYM KRYTYKOM--- i troche wiecej odwagi - trzeba uzasadniać swoja decyzję - tak jak przy dawaniu plusa !
Niestety nic na to nie poradzę taki jest skrypt tego forum i nic nie mogę zmienić
Też popieram ! Traktor nie pamiętam że bym Tobie jakiegoś dawał . Mimo że nasze poglądy się różnią . Może dla tego dostałeś te -? Jak jakiegoś będę na Ciebie szykował, dam znać
Szefie jedyne co tu brak zmienić to obyczaje ...
Traktor do puki twoje poglądy nie będą dotyczyły mojej rodziny minusa ode mnie nie dostaniesz :-)
Ideą i celem tego forum jest wymiana doświadczeń i poglądów rad i porad a nie antagonizowanie się ze wzgledu na poglądy - tylko ocena w formie dyskusji lub uzasadnienia za to ci się należy - lub +porządkuje pewne zasady panujące na tym forum? ps- wzczoraj aż 3 - anonimowe a dzisjaj?
Ktoś Cię nie luuubii widzę . Wiem że miło jest dostać + no nie zawsze się go dostanie niestety . Weź to olej bo sfiksujesz :stu: Z nie wszystkimi da się dogadać .
Takie minusy nie wiadomo za co juz ktoś z naszych kolegów forumowiczów kiedys dostawał i było to po kilka, kilkanascie dziennie, juz nie wiem kto to był i tez było głosno i były problemy. Kolego Traktor nie przejmuj sie, zgadzam sie ze Sebastianem, pozdrawiam
Dzieki koledzy za wsparcie widocznie jednak mam rację Tymi minusami sie nie przejmuje chciałem tylko pokazać problem anonimowości we wzajemnych relacjach i małostkowośc ofiarodawców tych minusów!
traktor przynajmniej widze że masz równowagę w tych plusach i minusach więc jestes na zero
oj chyba następnego dostał
Plusami się wyrówna.
Te minusy mnożą się jak króliki Z 8 zrobiło się 11 . Ktoś ma ubaw po pachy ! Ciekawe czy też by był taki mocny jak by wiadomo było kto to ?!
jak dla mnie to one robią więcej zamieszania niż pożytku ... jak by tego nie było to by ludzi serce nie bolało ..
napisz do przyjaciółki
napisz do przyjaciółki
Pisałem, nie pomaga
anonimowość w sieci - dla jednych zbawienie dla innych przekleństwo.
Już kiedyś pisałem że Tusk robi dobra minę do zlej gry i wcale sie nie mylilem w tych negocjacjach w sprawie budżetu jest on cienki bolek? A prawdopodobnie nas rolnikow z kasy wyportkują
Masz może racje .Tylko postaw się w sytułacji tego co negocjuje.CO mają powiedzieć inni dostają jeszcze mniej .Przecież muszą się dogadać ,a do tego że nas rąbią wszyscy bo za "dużo kasy dostajemy z UE " to powinniśmy się przyzwyczaić.
Brawo Brunon szkoda tylko,że się nie powiodło.
Doktor Brunon nie dał rady..
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo