Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
ciekawe.....
Jak wiadomo to jeszcze nic nie znaczy bo musi zatwierdzić parlament i jak Polska nie dopilnuje zapisów to potem wyjdą niejasności.
Oglądaliście ostateczne rozwiązanie w jedynce? Przed chwilą było, ilekroć to oglądam tylekroć jak się skończy nie mogę ruszyć się z miejsca.
Może jakiś link gdzie można by to obejrzeć ?
http://www.youtube.com/watch?v=z188D76IDIw
oto on
Powiedzcie Koledzy, jakiego trzeba mieć pecha, żeby złożyć wniosek o konstruktywne wotum nieufności i trafić dokładnie w dzień ogłoszenia abdykacji B16? Jarek chyba powinien zacząć grać w totolotka, bo chyba bardziej prawdopodobne jest trafienie szóstki niż trafienie w wydarzenie, które wydarzyło sie po raz pierwszy od 700 lat i po raz drugi w historii papiestwa.
wczoraj w naszej gminie zmarło 2 radnych ?
zmówili się ?
moze pili lewy alkochol
ha , ha - co powiecie na to? http://quo.bloog.pl/id,333222719,title, … aid=610107 - sorry coś net nie łapie ale treść jak wyżej ...
:wow: cholera na walentynki dostałem wibrator od żony i jakieś karty erotyczne szalik piórka...... k..a
co o tym myśleć?
Mam go włączyć położyć się obok i czekać na efekty???? :hmmm:
Widocznie leniwy z ciebie koń ale skoro dostałeś wibrator na baterie to znaczy że napęd jądrowy już na wyczerpaniu ?
z mustangiem wszystko w porządku....
Wiedziałem że takie komentarze będą .... ;-)
Krzysiek myślę co masz fajną kobitkę -wykaż trochę inwencj
Wiem że mam fajną kobitkę ....
Krzysiek weź swoja żonkę dziś na wieczór i pokaż jak uwija się twoja żmija haha
Krzychu myśle że ten wibrex to tak na zachętę był abyś poruszył swego rumaka (oczywiście wszystko bierzmy na spokojnie bez jakiejś urazy ) Skoro żonka pokazala Ci ogiera z PCV to teraz Ty jej pokaż swojego wiejsckiego drąga z kriw i tkanek mieśniowych Pozdrawiam 3maj się
Po walentynkowej nocy cyborg został odstawiony. Jakiś taki mały....... ;-)
I zmienię trochę temat.
Słyszeliście wypowiedź Jarosława K. na temat ilości dzieci w rodzinie i mody na posiadanie dzieci? Co on k..a wie o dzieciach podobnie jak księża nie powinien się wypowiadać choć by z grzeczności....
Krzysiek co do Jarka to OK ale niektórzy księża to mają pokażną gromadkę!
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo