1,061

Odp: Dyskusje czasowe.

http://i.wp.pl/a/f/pdf/30642/budzet_ue.pdf

1,062

ciekawe.....

1,063

Jak wiadomo to jeszcze nic nie znaczy bo musi zatwierdzić parlament i jak Polska nie dopilnuje zapisów to potem wyjdą niejasności.

1,064

Oglądaliście ostateczne rozwiązanie w jedynce? Przed chwilą było, ilekroć to oglądam tylekroć jak się skończy nie mogę ruszyć się z miejsca.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

1,065

Może jakiś link gdzie można by to obejrzeć ?

1,066

http://www.youtube.com/watch?v=z188D76IDIw
oto on

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

1,067

Powiedzcie Koledzy, jakiego trzeba mieć pecha, żeby złożyć wniosek o konstruktywne wotum nieufności i trafić dokładnie w dzień ogłoszenia abdykacji B16? Jarek chyba powinien zacząć grać w totolotka, bo chyba bardziej prawdopodobne jest trafienie szóstki niż trafienie w wydarzenie, które wydarzyło sie  po raz pierwszy od 700 lat i po raz drugi w historii papiestwa.

...jak mawiał Sofronow.

1,068

wczoraj w naszej gminie zmarło 2 radnych ?

1,069

zmówili się ?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

1,070

moze pili lewy alkochol

mdw

1,071 Ostatnio edytowany przez andrzej612b (2013-02-14 15:36:18)

ha , ha - co powiecie na to? http://quo.bloog.pl/id,333222719,title, … aid=610107   - sorry coś net nie łapie ale  treść  jak wyżej ...

1,072 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-02-15 00:12:42)

:wow: cholera na walentynki dostałem wibrator od żony i jakieś karty erotyczne szalik piórka...... k..a
co o tym myśleć?
Mam go włączyć położyć się obok i czekać na efekty????  :hmmm:

1,073

Widocznie leniwy z ciebie koń smile ale skoro dostałeś wibrator na baterie to znaczy że napęd jądrowy już na wyczerpaniu ?

1,074

z mustangiem wszystko w porządku....
Wiedziałem że takie komentarze będą .... ;-)

1,075

Krzysiek myślę co masz fajną kobitkę -wykaż trochę inwencj

1,076 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2013-02-15 20:42:19)

big_smile Wiem że mam fajną kobitkę .... big_smile

1,077

Krzysiek  weź swoja żonkę dziś na wieczór  i  pokaż jak uwija się twoja żmija big_smile haha

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,078

Krzychu myśle że ten wibrex to tak na zachętę był big_smile abyś poruszył swego rumaka big_smile (oczywiście wszystko bierzmy na spokojnie bez jakiejś urazy big_smile ) Skoro żonka pokazala Ci ogiera z PCV to teraz Ty jej pokaż swojego wiejsckiego drąga z kriw i tkanek mieśniowych big_smile Pozdrawiam 3maj się big_smile

1,079

Po walentynkowej nocy cyborg został odstawiony.  Jakiś taki mały....... ;-)

I zmienię trochę temat.
Słyszeliście wypowiedź Jarosława K. na temat ilości dzieci w rodzinie i mody na posiadanie dzieci? Co on k..a wie o dzieciach podobnie jak księża nie  powinien się wypowiadać choć by z grzeczności....

1,080

Krzysiek co do Jarka to OK ale niektórzy księża to mają pokażną gromadkę!