1 Ostatnio edytowany przez greenMDW517 (2012-01-09 20:42:32)

Temat: Heder+wÓzek+przystawka Do Rzepaku

Witam serdecznie!!
W mojej ofercie pojawia się wspaniałe cacko  a mianowicie trzy w jednym czyli HEDER+WÓZEK+PRZYSTAWKA DO RZEPAKU wszystko sprawne i sprawdzone. Jak widać na zdjęciu jest uszkodzone światło ale to nie problem jak i brak lakieru smile   Tyle z opisu konkrety
7m heder, oryginalny wózek z zamontowaną na stałe przystawką do rzepaku  .
Cena jaka mnie interesuje to 15tys zł. Rozpatrzę wszystkie propozycje więc proszę pisać           red_red@poczta.fm
http://imageshack.us/photo/my-images/577/hederw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/577/heder1.jpg/   

2

Odp: Heder+wÓzek+przystawka Do Rzepaku

coś mi się wydaje że ceny to nie przemyślałeś myślisz że tu jest forum BCC

3

nie no dokładasz  pare złoty więcej i masz cały kombajn  w gratisie big_smile bez obrazy ale ta cena jest mało adekwatna do  modelu chederu :)i typu kombajnu

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

4

Kolega chyba myśli że chłopy sanacyjne jesteśmy , za 15 tyś to można cały kombajn kupić , tak jak Wojtas powiedział.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

5

ok ok    wiec proszę o wycenę

6

Według mnie to od 5000 startuj.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

7

nio  ok  ale to co  będziecie się licytować  tongue

8

Nie od 5000 zaczniemy targować.

9

Dobre dobre wiec ja daje 14 tys a jak znajdziecie drugi taki heder w polsce to sprawdzimy ceny

10

nie chce nic mówic ale  długa droga przed toba big_smile ze sprzedażą tego

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

11

Ale dlaczego              jest to dobry i wydajny sprzęt 7m to w oczach ubywa robota a za 5 koła to  tego nie sprzedam prędzej zamienię na cos

12

Green masz rację i nikt nie zaprzeczy, lipa tylko w tym że za taką kasę znajdziesz kompletny sprzęt wiem że to dobijające ale ostatnio marekP rozważał zakup 516B za 10 tysiaków. Mało tego cena wynikała z wagi za kilogram żelaza. To już lepiej zostaw sobie ten sprzynt jak ma Cię boleć że stracisz na sprzedaży.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

13

Taki wypasiony sprzęt od przedpotopowej 516 jeszcze nawet nie B to w Czechach widziałem po 5 Koron za Kg

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

14

to mnie pocieszyliście   ale  ok   oto chodziło aby być świadom tego co się ma
a może zamiana sam nie  wiem  rzepaku nie zasieje a coś   z nim muszę zrobić    a co  do czech to  cały zestaw  to sam tam kupiłem tongue

15

Ciągle walczę wiec cena 10 tys na 24 1 2012 pozdrawiam

16

ok ok  desperat to za ile i kto weźmie smile

17

Ciężko będzie widziałem w zeszłym roku ogłoszenia za 5,5 tys.

18

Witam żeby dalej was nie męczyć mam jedno *** ważne pytanie czy ktoś w ogóle jest                       zainteresowany moja "naszynka" nie patrząc na moja cenę?

19

jeśli ma byc szczerość to marne szanse .. 

ogłaszasz się  na jakichś portalach ?? czy nie ?

20

nie wiem czy warto ogłaszać się gdzie indziej wszyscy polscy fortschrittowcy są tutaj

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty