Temat: kupie przyczepe
Kupie przyczepę do remontu najchetniej d46 lub podobne, ewentualnie samo podwozie przyczepy.
Najlepiej aby jak najblizej woj. podlaskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie przyczepe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie przyczepę do remontu najchetniej d46 lub podobne, ewentualnie samo podwozie przyczepy.
Najlepiej aby jak najblizej woj. podlaskiego
D46 są wystawione w AGENCJI MIENIA WOJSKOWEGO jedna w OLSZTYNIE a inne gdzieś indziej poszukasz to znajdziesz
Kolega chce mi zrobić przyczepę jednoosiową z kiprem o wymiarach podobnych do d47 opłaca sie dac za cos takiego 4 000zł? o jakość się nie martwię bo wiem ze jak on zrobi to jest pewne
dzieki scoda, ale mnie raczej interesują takie raczej zdekompletowane do remontu
jak w temacie tylko wywrotę do 4 - 6 ton zajererestrowaną
tą pierwszą ktoś sprzątną ciekawa była tylko bez hamulca i łożyska na przodzie lipa ba nie wiadomo jak długo latały bez dekielków ta druga to jakaś hybryda i do remontu nie wiadomo czy zajerestrowane i na drugim końcu polski jadę tą luknąć jutro http://tablica.pl/oferta/przyczepa-roln … DCxfj.html kogoś z forum 323
jadę tą luknąć jutro http://tablica.pl/oferta/przyczepa-roln … DCxfj.html kogoś z forum 323
NIe chce się wtrącać ale... sie wtrące Droga, mała, nietypowa.
O D-47 w dobrym stanie kompletna z nadstawkami sprawna za 7,5tys to wiem kto by miał.
Mam Hl-ki 6ton, na dwie strony wywrot, jak ktoś chętny to zapraszam!
bendek pisz ceny .. to nic nie kosztuje .. chyba że się wstydzisz?? ale czego ?
7 tyś za sztuke...
7 tyś za sztuke...
szkoda że nie wczoraj :stu: tobym może podjechał bo ta już stoi u mnie fakt troche mała o dziwo ładowność 6 ton ?? wywrot na powietrze :nie_wiem: ciekawe czy to kipuje ale mam siłownik od d 45 tak że to nie problem {ciekawe bo ma wyjscie do kompresora takrze bez ciągnika wykipuje } poszerzyć też nie bo ma dosyć szeroki roztaw osi zaczep długi a do mojego 3-p i sztywnej d-50 jako druga starczy
a ile ci ją puścił bo dzwoniłem o nią ostatnio?!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie przyczepe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo