Odp: Kukurydza Na Ziarno
na dziki najlepsze zabezpieczenie to ołów...
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zboża » Kukurydza Na Ziarno
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na dziki najlepsze zabezpieczenie to ołów...
Stokłosa posiał na Boboszewie chyba w poniedziałek
ja dziś 27 ha posiałem . jeszcze pare dni i po robocie. deszczyk pieknie pada.
Ja zakończyłem w sobotę. Jeszcze trochę usług i siewnik pod strzechę. Tylko zapytałem dziś u osadkowskiego o kontrakt to 37 zł proponują i to kiepska wiadomość.
Ja zakończyłem w sobotę. Jeszcze trochę usług i siewnik pod strzechę. Tylko zapytałem dziś u osadkowskiego o kontrakt to 37 zł proponują i to kiepska wiadomość.
marcin a Woźniak dzwoniłeś do Lasocic tel. 65 533 31 37
Dzięki Pietia.
Przed chwilą dzwoniłem. Proponują po 40, ale trochę daleko mi do nich wozić. A z ich transportem wychodzi około 38. Tylko słyszałem, że mają opóźnienia w płatnościach
Dzięki Pietia.
Przed chwilą dzwoniłem. Proponują po 40, ale trochę daleko mi do nich wozić. A z ich transportem wychodzi około 38. Tylko słyszałem, że mają opóźnienia w płatnościach
opóźnienia pierwsze słyszę od kilku lat do nich odstawiam i tak jak na umowie pieniądze są na koncie.
wozniak zawsze placi terminowo sprzedaje mu od 7lat.
Dziś zakończyłem siewy na 2015 ziemia super wilgotna wczoraj dopiero około 17 ładnie się siało dziś od rana rewelacja a popołudniu już pola się bieleją.
Ja właśnie zakończyłem siew dzisiaj się uprawiało i siało a miałem pietra że będzie ciężko jak nie popada ale się udało
u mnie dupa znowu popadalo i trzeba czekac bo ziemia okleja koła dogniatające . nie mozna mnieć wszystkiego deszcz był potrzebny.
no ja dopiero dziś chciałem zacząć ale od rana sobie pada więc nie można przeszkadzać deszczykowi
się pogoda poprawiła i 16 ha do przodu jest szansa że w niedzielę zakończę.
moja qq wychodzi na powierzchnie, a tu przymrozek zapowiadaja...
Moja też pikuje i rano było biało .
komputer na moim siewniku wybił 120 ha i na razie końiec . tydzień temu 1 siana i jeszcze w ziemi. kolca nie widać.
ja dopiero wczoraj pod wieczór zacząłem siać, dziś jeszcze miałem wyjazd ale jeszcze szło do wieczora ładnie zasiać. Jeszcze jutro i fajrant. Ale w tym roku ino 20 ha.
U mnie częściowo na wierzchu, ale wschody kiepskie, nie równe. Sucho jak diabli.
odpukać u nas ładnie przepaduje jak nigdy
Ja dziś zacząłem siać rypnąłem 2 ha i pierdyknał trybik w siewniku , jutro szybka wymiana i miód na tłoki dalej siać.
Strony Poprzednia 1 … 39 40 41 42 43 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zboża » Kukurydza Na Ziarno
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo