Odp: KupiĘ Forszaja
A to Marku tego nie wiedziałem że tak potrafią psocic i z częściami jest problem.
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » KupiĘ Forszaja
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A to Marku tego nie wiedziałem że tak potrafią psocic i z częściami jest problem.
A silnik to u nas zrobi ? Bo zastanawiam się nad przeszczepem do 255
Dzięki za ofertę ale jestem zdecydowany w 100 % na forszaja
No i tego się trzymaj
A silnik to u nas zrobi ? Bo zastanawiam się nad przeszczepem do 255
Zrobi bo to standardowy "persching" 4 garowy ok 72 kucy wg rożnych zeznań może być więcej lub mniej
Panowie jest taka sprawa mam na oku 323 z rozwalonym 4 biegiem tj. tryb i łożysko reszta podobno dobra gość chce za niego 10 kawałków ale na pewno coś bym jeszcze urwał. Jak myślicie pchać się w to czy nie jak myślicie?
chce ci się na wstępie rozbebeszac cały ciągnik ?? miłośc jest jednak ślepa ..
Żeby nie było jak u jak u Hitschcocka: na początek trzęsienie ziemi, a potem już tylko gorzej
Wojtas ale wiesz 10 000 przemawia do wyobraźni.
Tak na poważnie jesli Krzychu masz czas i chęci a reszta oK może sie pobawic w to ale to jest twoje decyzja, Podaj zdjęcia najlepiej z kilka sztuk może cos pomożemy
ale jeżeli skrzynie masz niby tylko do remontu ... znając życie wsadzi w ciągnik na wstępie ze 4 tys .. ba to jeszcze trzeba to tamtego brakuje i to tez od razu wymienie ... to lepiej dac 16 ale nawet nie ruszac palcami .. wiadomo to jednak jest już suma .. ale czy jest ses ?? sprowadzac ciągnik w którym na wstępie trzeba 2 tygodnie grzebac ?? i wkłądac pieniądze?? już nie raz się pewnie każdy przekonał że lepiej dac 2 4 tys więcej i nicd nie robic w ciągniku tylko wsiąśc do niego i nim robic ....
to że będzie za 16 to nie znaczy że w nim wsio gra... Ja za forsza dałem 17,5tyś niby wszystko ok. Odpalił ja należy, żadnych zgrzytów, nic nie stuka i nie puka, a co sie okazało? powoli licze ile musze doinwestować go i wychodzi że wszystko co w nim od początku zrobiłem kosztować będzie bez mała 4tyś. Więc jeśli jest czas na zabawę w mechanika ja bym się nie zastanawiał, pod warunkiem że to będzie tylko ten 4bieg....
Krzychu a jak reszta?
Jakby miał opony tak na 80%
silnik się kulał i nic po za tą skrzynią nie było to po utargowaniu 500- 1000 zł brałbym.
Jakby był blisko na pewno.
Chyba że masz 2 lewe rece to sobie daruj.
Zrobisz i wiesz co masz. ja skrzyni nie robiłem i nie wiem co tam siedzi
A w 323 za 20 000 też może pierdyknąć skrzynia po tygodniu roboty.....
od moja filozofia.
Jak do roboty to ja bym wolał takiego za 8 co przyjechał na złom, poprawić kosmetykę i co tam trzeba i wiedzieć co się ma .. albo wziąć zt303 w stanie cycuś za 10 tyś bo widziałem takiego.
Więc tak robić umiem i lubię to bym go zrobił ale znalazłem ciekawszą ofertę w niedzielę jadę oglądać i jak coś to daje zaliczkę i po niedzieli mam 323 na podwórku
A może znacie adresy jakiś handlarzy którzy posiadali by w ofercie zt323
Z tym to ciężko w moich stonach albo nie mam dostatecznych informacji na ten temat . Na pewno Wieczorek niema
Sebastian a w MŁOCKU może coś ma
Z Mocka był mój forsz, a przyjechał na kołach z niemiec.
A nie wiem może ja tam nie zaglądałem Kiedyś w Chojnowie chyba sprowadzał ale teraz nie wiem .
Raciborwice Górne koło BOLESŁAWCA Dolny Slask--sprawdż w internecie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » KupiĘ Forszaja
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo