21

Odp: KupiĘ Forszaja

A to Marku tego nie wiedziałem że tak potrafią psocic i z częściami jest problem.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

22

A silnik to u nas zrobi ? Bo zastanawiam się nad przeszczepem do 255 big_smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

23

Dzięki za ofertę ale jestem zdecydowany w 100 % na forszaja

24

No i tego się trzymaj smile

25

Sebastian napisał/a:

A silnik to u nas zrobi ? Bo zastanawiam się nad przeszczepem do 255 big_smile

Zrobi bo to standardowy "persching" 4 garowy ok 72 kucy wg rożnych zeznań może być więcej lub mniej

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

26

Panowie jest taka sprawa mam na oku 323 z rozwalonym 4 biegiem tj. tryb i łożysko reszta podobno dobra gość chce za niego 10 kawałków ale na pewno coś bym jeszcze urwał. Jak myślicie pchać się w to czy nie jak myślicie?

27

chce ci się  na wstępie rozbebeszac cały ciągnik ??    miłośc jest jednak  ślepa ..

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

28

Żeby nie było jak u jak u Hitschcocka: na początek trzęsienie ziemi, a potem już tylko gorzej big_smile

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

29

Wojtas ale wiesz 10 000 przemawia do wyobraźni.

Tak na poważnie jesli Krzychu masz czas i chęci a reszta oK może sie pobawic w to ale to jest twoje decyzja, Podaj zdjęcia najlepiej z kilka sztuk może cos pomożemy

30

ale  jeżeli skrzynie  masz niby tylko do remontu ...  znając życie   wsadzi w ciągnik na wstępie ze 4 tys ..   ba to  jeszcze trzeba to tamtego brakuje i  to tez od razu wymienie ...  to lepiej dac 16 ale nawet nie ruszac palcami ..    wiadomo  to jednak jest już suma .. ale czy jest ses ??  sprowadzac ciągnik w którym   na wstępie trzeba 2 tygodnie grzebac ??   i wkłądac pieniądze??  już nie raz się  pewnie każdy przekonał  że lepiej dac 2 4 tys więcej i  nicd nie robic  w  ciągniku  tylko wsiąśc do niego i nim robic ....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

31

to że będzie za 16 to nie znaczy że w nim wsio gra... Ja za forsza dałem 17,5tyś niby wszystko ok. Odpalił ja należy, żadnych zgrzytów, nic nie stuka i nie puka, a co sie okazało? powoli licze ile musze doinwestować go i wychodzi że wszystko co w nim od początku zrobiłem kosztować będzie bez mała 4tyś. Więc jeśli jest czas na zabawę w mechanika ja bym się nie zastanawiał, pod warunkiem że to będzie tylko ten 4bieg....

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

32

Krzychu a jak reszta?
Jakby miał opony tak na 80%
silnik się kulał  i nic po za tą skrzynią nie było to po utargowaniu 500- 1000 zł brałbym.
Jakby był blisko na pewno.
Chyba że masz 2 lewe rece to sobie daruj.
Zrobisz i wiesz co masz. ja skrzyni nie robiłem i nie wiem co tam siedzi
A w 323 za 20 000 też może pierdyknąć skrzynia po tygodniu roboty.....
od moja filozofia.

33

Jak do roboty to ja bym wolał takiego za 8 co przyjechał na złom, poprawić kosmetykę i co tam trzeba i wiedzieć co się ma .. albo wziąć zt303 w stanie cycuś za 10 tyś bo widziałem takiego.

34

Więc tak robić umiem i lubię to bym go zrobił ale znalazłem ciekawszą ofertę w niedzielę jadę oglądać i jak coś to daje zaliczkę i po niedzieli mam 323 na podwórku smile

35

A może znacie adresy jakiś handlarzy którzy posiadali by w ofercie zt323

36

Z tym  to ciężko w moich stonach  albo nie mam  dostatecznych informacji na ten temat . Na pewno Wieczorek niema big_smile

37

Sebastian a w MŁOCKU może coś ma

38

Z Mocka był mój forsz, a przyjechał na kołach z niemiec.

39

A nie wiem  może ja tam nie  zaglądałem smile Kiedyś w Chojnowie chyba sprowadzał ale  teraz nie wiem .

40

Raciborwice Górne   koło BOLESŁAWCA   Dolny Slask--sprawdż w internecie