1

Temat: Wirtualne modele 3D Fortschritt'ów.

Witajcie

Jeżeli lubicie się pobawić przed komputerem w gry, to pewnie znacie grę Landwirtschafts Simulator w przełożeniu na polski tytuł brzmi; Symulator Farmy.

Gra odzwierciedla perypetie życia na wsi i prowadzenia gospodarstwa ( z grubsza ) , ogólnie szału nie ma...  i realizmu.

Do gry można tworzyć modyfikacje dodatki, ciągniki kombajny mapy.

I tutaj mam do was gorącą prośbę, chciałbym stworzyć do gry modyfikacje w postaci wszelakich Fortschritt'ów. Jednak bez porządnych zdjęć się nie obejdzie.

W tej chwili wraz z kolegą poznanym w sieci staramy się wykonać model pługu, B-200 i/lub
B-201.

W sumie nie musicie mi pomagać, ale jakby ktoś miał chwilę... Potrzebuje wymiarów ramy któregoś z wyżej wymienionych pługów.

Wymiary ramy i wysokość od spodu ramy do lemiesza. No i opcjonalnie, jakieś fotki.

Nie mogę zaoferować nic w zamian, chyba że swoją maszynę przełożoną do wirtualnego świata.

Jeśli ktoś ma jaką kolwiek maszynę Fortschritt (ciągnik, sieczkarnię , pług , kosiarkę itp.) i jest chętny zrobić fotki. Chętnie przyjmę zdjęcia i przełożymy model do gry smile

Liczę na waszą pomoc i dziękuje.

2

Odp: Wirtualne modele 3D Fortschritt'ów.

Ja ci mogę zdjęcia porobić ciągnika zt300 bo kombajn to dopiero wiosną jak wyjadę bo mam w garażu zawalony gratami.

3

Wielkie dzięki. Może wyjaśnię jakich fotek potrzebuję:
- Boki (lewy prawy)
- Maska (strona lewa lub prawa + front)
- Silnik z boku (najlepiej obu)
- Koła (przód tył)
- Tłumik
- Kabina ( Z boku , z tyłu , z przodu)
- W środku deska (Żeby uchwycić zegary, liczniki i przełączniki)
- Fotel
- Z tyłu ( siłowniki, podnośniki)

Ogólnie powinno wyjść jakieś 16 fotek. Oczywiście nie nalegam żebyś robił te fotki, nie musisz. Ale jeśli chcesz i masz czas to możesz pyknąć.

Nie śpieszy mi się mogą być nawet za miesiąc.

Dzięki

4 Ostatnio edytowany przez krzychu (2012-03-04 20:23:30)

W tym tygodniu forszajem wybieram się po agregat więc fotki porobię  nie ma problemu. wink