Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
A rozwiązałeś te problemy silnikowe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A rozwiązałeś te problemy silnikowe?
puki co wszystko działa odpala jeździ kontrolka dalej sobie miga ale silnik działa całkowicie nie potrafię tego rozwiązać ale auto jest sprawne odpala i jedzie
Wyjmij kontrolkę.... ja tak raz kupiłem zadowolony, że nic nie świeci....
No a mi przysłali ofertę przedłużenia OC na Kia Sportage 2.0 d 99 rok. Obecna składka roczna była 388zł a teraz naliczyli mi 1360! Fakt że miałem jedna stłuczkę ale mimo to. Trza chyba rower wyciągnąć z kąta
no to pojechali po bandzie
Mi przyszło przedłużenie na zafirę 1,6 na 500zł wcześniej było 300 z groszami .
Jeszcze nie dawno jak zapłaciłem składkę przed czasem to płaciłem tyle samo ile ostatnio. Umowa była przedłuzona na starych warunkach a teraz co?
no mi podnieśli 100% z 447 jak płaciłem w styczniu 2016 to teraz mam jakieś 750 i to też albo w te albo w tamte
Dziś ubezpieczałem auto w PZU droższe o 91 zł. do ubiegłego roku więc jest ok.
Wszyscy znajomi już narzekają na OC i AC ja zacznę narzekać po nowym roku bo idzie w bardzo złą stronę. Pozdrawiam posiadaczy aut z silnikami 3.0 w górę
mam samochód którym jeżdze tylko po polach, nie mam przedladu, da sie jakoś wymixowac z oc?
idziesz do złomiarza wystawia ci kwit ze nie auto jest zezłomowane idziesz go wyrejestrowac i zgłaszasz do ubezpieczalni ze takowego auta juz nie ma w ewidencji i tyle najlepszy i najbezpieczniejszy sposób
ewentualnie szukasz pijaczka machasz portretem króla prosisz o dowód osobisty pokazujesz gdzie ma podpisać oddajesz mu portret idziesz do wydziału komunikacji
u nas jeden bezrobotny miał ok 80 samochodów na siebie znaleziono jeden a akurat ten nie zarejestrowany na niego tylko skradziony w warszawie
ja z pijaczkami bym uwazał najlepiej dać flaszke złomiarzowi co ma uprawnienia do kasacji pojazdów i masz pewne dokumenty a najwyzej jak go złachasz doszczetnie to mu go odstawisz
w moim rejonie ciężko o szrot gdzie zgodzą się na taki myk nawet na pobliskim (gdzie część z was pewnie zaopatrywała się w silniki od autobusów) pracownicy by sobie zostawić samochód to wycinali numery z nadwozia z kawałkiem grodzi, naklejkę z kawałkiem szyby (bo przy odklejaniu lubi się rozwarstwić), tablice rejestracyjne, dowód i oddawali szefowi
u pijaczka z kolei masz wszystko nawet jak w komputerze sprawdzą to niewiele wyskoczy więc w razie czego zawsze możesz powiedzieć że samochód pożyczony
najlepszy pijaczek to ten co preferuje niebieskie trunki i niewyraźnie mówi
https://www.olx.pl/oferta/mazda-323f-bj … #33f6570ac
jak ktoś jest chetny to dla forumowicza opuszcze troszke cene
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1 … xtor=SEC-8
mój dzisiejszy nabytek
Kto by pomyślał, że za takie pieniądze się kupi takie audi...
Wiadomo tego teraz jest od groma tylko znaleźć w bdb stanie i nie malowana graniczy z cudem... Tzn jest tylko trzeba nie wydać 2.5 tyś tylko 12.5 tyś albo i lepiej... Będzie jeździć dużo jest do zrobienia w niej?
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo