Temat: Kupię, jak wygram w totka.

Ze dwadzieścia pięć lat temu, w geesowskim sklepie dwóch chłopaków przyszło po chleb i papierosy. Chleb dla siebie i matki, papierosy dla ojca. Jedną kartkę mieli z tym co mają kupić, a drugą spisywali na miejscu w sklepie co kupią jak będą mieli pieniądze. Dziś już mają swoje dzieci, pewnie starsze od nich wtedy w sklepie. Nie wiem czy o tym pamiętają, ja tak. No więc Panowie, ja kupię sobie czołg, najlepiej T 34.

2

Odp: Kupię, jak wygram w totka.

piekne marzenie ..  wygrac w totka ..  czasami sobie tłumacze że wygram jak nie puszcze ...  w zyciu nic nie wygrałem ... więc nawet nie mażę o takich  sprawach

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

3

A może lepie F-16 i walnąć w tę zgraje " legalnie " wypasionych unijnych sługusów - jak wygram to chętnie się dołożę - co dwa to nie jeden  .

4

A po co , lepiej wynająć  terrorystów np. talibów albo  dobrego  snajpera  big_smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

5

A mój ojciec w 1988 roku wygrał nowego URSUSA C-330M,miał pieniadze na ksiazeczce które leżały 13 lat w banku (nie pamietam w jakim a szczęściaż już spi) i oni robili jakieś losowanie a nagrodą była nowa 30 no i poszczesciło sie,ciapek smiga do dziś aż miło.

6

no losowania to ja tez pamietam tylko było kto dostanie przydział na ciagnik  jak sobie o ttym pomysle to sie robi nie dobrze wszyscy wykonywali ponad plan a nic nie było blac była

7

Ehh każdy by chciał wygrać w Totka. Mój sąsiad jeszcze ma WSK z przydziału, jak dostał to wziął i ma smile
Żebym ja wygrał w Totka.. To na pewno bym sobie wybudował Oborę na  60krów.. Wybodował Garaż.. To co jest to łądnie otynkować pomalowac.. Wykończyć dookoła pięknie ładnie, Sprzęt by się zmieniło oprócz paru ciąników.. Jeszcze oddać 1mln na pomoc dzieciom no i jak pisał Sławek Kupić Czołg ( do Kuku gniecenia lol a na wszelki wypadek nastęnej wojny big_smile )  A reszte Pieniędzy zostawił i się nie podniecał że się ma tyyyyyle Kasy ^^

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

8 Ostatnio edytowany przez gully_foyle (2012-04-04 08:18:08)

A ja bym wszystko tu sprzedał i wyjechał na stałe. Na Malediwy albo w inne urocze miejsce. I nurkowanie, spa, opalanie itp... smile Tu macie link do tego klimatu : http://www.youtube.com/watch?v=RqY-xQCe … T2jOtQAAAA

9

Jakbym wygrał w totka to najpierw zupełnie za darmo dostałbym zawału , potem pobudowałbym nowe gospodarstwo na nowym miejscu czyli dom , oborę , garaże itp , nakupowałbym klamotów i ziemi o ile by mi jeszcze starczyło kasy. Jak widzicie mi nie potrzeba dużo do szczęścia.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

10

A ja wygrałem w totka w sobotę. Trafiłem trójkę, w poniedziałek wziąłem 25 zeta i kupiłem sobie w pobliskiej biedronce 2 czteropaki żywca. Jutro znów puszczę na chybił-trafił za 3 zeta.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

11

I tu marek masz rację, najlepiej wygrane pieniądze zainwestować w alkohol bo tam jest najwyższe oprocentowanie, a jak dobrze zainwestujesz to ci się zwróci hehe

Ja na temat wygranych których nigdy nie uświadczyłlem myślałem parę razy i zawsze kończyło się to tym samym schematem: *** się wytrzeźwieć, i jutro rano do pracy.

Trzy podstawowe klucze na warsztacie: młotek, majsel, bosh i spawarka.
Sory, cztery))

12

Ja raz trafiłem 4 wygrałem coś około 100 zł wink

13

valenciacf1@napisał  I tu marek masz rację, najlepiej wygrane pieniądze zainwestować w alkohol bo tam jest najwyższe oprocentowanie, a jak dobrze zainwestujesz to ci się zwróci hehe -   ale się uśmiałem ha ha .....

14

No posty MarkaPe i Valenciiafa przebijaja wszystko a mało się kawą nie zakrztusiłem, ja wczoraj likla losów po złotówce wygrałem, ale jak kumpel nieraz juz 100 zl wygrał to potem to przepijalismy smile i to wtedy jest oprocentowanie.

15

Zagrać  w totka lub nie  o to jest pytanie ?  Zagrasz  a nie wygrasz  - żałujesz ?  nie zagrasz  też żałujesz - bo nie zagrałeś?- i zalu trzeba zrobic to co Valenciaw1

16

Dobre chyba dziś czy jutro puszczę a może coś się trafi

17

A Ja jak wygram to pospłacam wszystkie kredyty dzięki którym mogłem kupić wszystko co potrzebowałem .

GG 16238418

18

A ja jak wygram duuużą sumę w totka to chyba i tak nic w swoim życiu nie zmienię co najwyżej kilka maszyn wymienię na nowe .

19 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-04-04 18:33:53)

Jak bym  wygrał hm :hmmm: Jako że nie  mam długów dużych na  razie to dużo by mi zostało z wygranej big_smile
Część bym siorce odpalił i rodzicom a za resztę bym się wyniósł w jakieś ciepłe i w miarę spokojne  miejsce .
Bym się wylegiwał w cieniu i sączył piwko eh . O  bym zapomniał jeszcze jaką  kobietę znalazł żebym się w nocy nie nudził za  bardzo  :satan: A jak by mi się grunt pod nogami zaczął palić ,  wrócił bym na stare śmieci big_smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

20

Ja gram i moja żona też gra, obiecała mi, że jak wygra to mi kupi nowy traktor, dużo ziemi itd - a sama se kup i zap.......j. Jak wygram, oprócz czołgu, połowę rozdam. Nie mam licznej rodziny, znajomych już więcej, przyjaciół kilku. Podzielę się z Wami Koledzy, solennie obiecuję, tylko muszę wygrać bo zarobić się nie da. Gully foyle, odpowiada mi ten klimat. Jakby co - będziesz miał sąsiada.
Sebastian, kobiety przynoszą pecha. Są ładne, ponętne, wyrachowane i głupie (oczywiście oprócz naszych żon, sióstr, córek i matek). Chcesz być szczęśliwy to sobie je odpuść.