181

Odp: A oto i my we własnej osobie

Będzie wesoło :smiley:

182

koseś  masz + za pomysł big_smile kto nie ma avatara niech skorzysta z propozycji kosesia!!! wink heheh

183

Co jak co, ale żydówki  i jeszcze meksykanki to nie widziałem wink

184

jak zmniejszyć zdjęcie zeby zmniejszyło sie do avatara??

185

a co ? teściową wstawiasz ? lol

186

Otwórz obrazek w np paincie i u góry na pasku jest Obraz - Atrybuty . tam wpisujesz rozmiar aż się zmniejszy do danego wymiary

187

jano323 padłem na klawiaturę po twoim poście wink

188

No to tę się ujawnię i to ze swoja lepszą połową.......

http://img10.imageshack.us/img10/6638/61638651.jpg

Uploaded with ImageShack.us

189

Ja i mój babiniec
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/228 … e4d32.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dab … 8c539.html

190

Prawie jak facebook, chociaż nie mam takiego, ale zawsze to inaczej zobaczyć z kim sie gada. Gratuluje fajnych dzieciaków mój w tym roku 5 lat kończy szogun, gadał mi ostatnio że  on będzie mdw kosił w tym roku , tylko mam mu pokazać jak sie koszenie włancza.

mdw

191 Ostatnio edytowany przez bamreras (2013-03-25 23:10:30)

tak rzeglądam cały temat i pare ludków ma fotki niedostępne (linki nie działają). Między nimi jest też nasz szeryf....
Co do awatara Skorpiona i mojego to chodziło o to że koledzy po fachu żeby nikt sobie nie myślał za dużo big_smile

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

192

Jak trochę się poprawi to na auto  naklejkę forszajową gdzieś klepnę  tylko gdzie by ją walnąć  żeby to się ładnie komponowało ? No bo jest dosyć duża i jaskrawa .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

193

Wczoraj odszedłem od komputera akurat tuż przed ujawnieniem się Krzyśka i Rudemensa, no i dziś niespodzianka SUPER !
Tak jak pisze yokoslaw, też lubię wiedzieć z kim rozmawiam, a i te wypowiedzi od razu jakby wiarygodniejsze.

194

Czasami lepiej nie wiedzieć z kim się gada.....
Ale tu w nie zaszkodzi nawet pomoże.
Fajnie mieć świadomość że się gada z kimś dojrzałym a nie małolatem z gimnazjum co powtarza bez zrozumienia to co tato mówili jak to ma często miejsce na AF. Bez urazy "nasi" najmłodsi ....

195

na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...

196

krzychu napisał/a:

na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...

Ja mam 16 lat big_smile.
Ps.Kiedys czytalem jak jakis koleś napisal ze w ciagniku jest silnik elektryczny to myslalem ze padne .

197

jak mądrze piszesz a nie pierdoły to wiek nie ma tu nic do rzeczy wink

198

rudemenes przyznaj się jak usidliłeś tę modelkę z zdjęcia? wink A poważnie to masz bardzo ładną żonkę i gratulację córek smile

199

uszek54 napisał/a:
krzychu napisał/a:

Ja mam 16 lat big_smile.
Ps.Kiedys czytalem jak jakis koleś napisal ze w ciagniku jest silnik elektryczny to myslalem ze padne .

Pewnie miał nadto przedłużacza, a i oryginał silnik pad to szybo od szruciaka wstawił big_smile
Swoją drogą widziałem gdzieś prototypy ciągnika (chyba DF) z elektrycznym przeniesieniem napędu, tj. silnik napędzał prądnicę prądu stałego, a następnie specjalny sterownik przekazywał odpowiedni prąd na silniki w kołach (każde koło osopbny silnik). Podobno to jest technologia przyszłości ale zobaczymy...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

200

dzięki temu to forum żyje!!nie mam co prawda forsza ale podoba mi sie tutaj.