Odp: A oto i my we własnej osobie
Będzie wesoło :smiley:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Będzie wesoło :smiley:
koseś masz + za pomysł kto nie ma avatara niech skorzysta z propozycji kosesia!!! heheh
Co jak co, ale żydówki i jeszcze meksykanki to nie widziałem
jak zmniejszyć zdjęcie zeby zmniejszyło sie do avatara??
a co ? teściową wstawiasz ?
Otwórz obrazek w np paincie i u góry na pasku jest Obraz - Atrybuty . tam wpisujesz rozmiar aż się zmniejszy do danego wymiary
jano323 padłem na klawiaturę po twoim poście
No to tę się ujawnię i to ze swoja lepszą połową.......
Uploaded with ImageShack.us
Prawie jak facebook, chociaż nie mam takiego, ale zawsze to inaczej zobaczyć z kim sie gada. Gratuluje fajnych dzieciaków mój w tym roku 5 lat kończy szogun, gadał mi ostatnio że on będzie mdw kosił w tym roku , tylko mam mu pokazać jak sie koszenie włancza.
tak rzeglądam cały temat i pare ludków ma fotki niedostępne (linki nie działają). Między nimi jest też nasz szeryf....
Co do awatara Skorpiona i mojego to chodziło o to że koledzy po fachu żeby nikt sobie nie myślał za dużo
Jak trochę się poprawi to na auto naklejkę forszajową gdzieś klepnę tylko gdzie by ją walnąć żeby to się ładnie komponowało ? No bo jest dosyć duża i jaskrawa .
Wczoraj odszedłem od komputera akurat tuż przed ujawnieniem się Krzyśka i Rudemensa, no i dziś niespodzianka SUPER !
Tak jak pisze yokoslaw, też lubię wiedzieć z kim rozmawiam, a i te wypowiedzi od razu jakby wiarygodniejsze.
Czasami lepiej nie wiedzieć z kim się gada.....
Ale tu w nie zaszkodzi nawet pomoże.
Fajnie mieć świadomość że się gada z kimś dojrzałym a nie małolatem z gimnazjum co powtarza bez zrozumienia to co tato mówili jak to ma często miejsce na AF. Bez urazy "nasi" najmłodsi ....
na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...
na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...
Ja mam 16 lat .
Ps.Kiedys czytalem jak jakis koleś napisal ze w ciagniku jest silnik elektryczny to myslalem ze padne .
jak mądrze piszesz a nie pierdoły to wiek nie ma tu nic do rzeczy
rudemenes przyznaj się jak usidliłeś tę modelkę z zdjęcia? A poważnie to masz bardzo ładną żonkę i gratulację córek
krzychu napisał/a:na forum AF nic się konkretnego nie dowiesz na zadane pytanie bo większość odpowiedzi jest 13-15 latków...
Ja mam 16 lat .
Ps.Kiedys czytalem jak jakis koleś napisal ze w ciagniku jest silnik elektryczny to myslalem ze padne .
Pewnie miał nadto przedłużacza, a i oryginał silnik pad to szybo od szruciaka wstawił
Swoją drogą widziałem gdzieś prototypy ciągnika (chyba DF) z elektrycznym przeniesieniem napędu, tj. silnik napędzał prądnicę prądu stałego, a następnie specjalny sterownik przekazywał odpowiedni prąd na silniki w kołach (każde koło osopbny silnik). Podobno to jest technologia przyszłości ale zobaczymy...
dzięki temu to forum żyje!!nie mam co prawda forsza ale podoba mi sie tutaj.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » A oto i my we własnej osobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo