Odp: Ręcę opadają.
A Stasiek lubi zapierdalać.
Przy 50 km/h nic im nie groziło. Za kolizję odpowiada kierowca ciągnika, a za śmierć Mirka, Stasiek!!!
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Strony Poprzednia 1 … 165 166 167 168 169 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A Stasiek lubi zapierdalać.
Przy 50 km/h nic im nie groziło. Za kolizję odpowiada kierowca ciągnika, a za śmierć Mirka, Stasiek!!!
Marek nie do końca musiał zapierdalać zobacz przy jak małej prędkości są robione testy zderzeniowe. A z niektórych aut mało co z przodu zostaje.
Miałem w życiu 2 wypadki i 1 kolizję i z doświadczenia wiem, że jak ktoś wbija się do połowy gównomiota jadącego z prędkością 20 km/h to musi zapierdalać! Nie ma sensu bronić upadłych idei.
W poniedziałek będę u prokuratora to się dowiem ile mógł jechać?
Samochód jest tak skasowany ze prędkość była na pewno spora ale gdybyś Ty
Marku jechał 80 km/h i wyszedł by Ci np: łoś na jezdnię gdzie hamowania by praktycznie nie było?
Ale ten rozrzunik nie wyszedł mu na jezdnie , to po pierwsze , po drugie musiał zapier,,, przecież to nie Borowiec że jechał 50 z szydło ,,, 100 albo około 100
Oczywiste jest że kierowca niedostosował prędkości jazdy do warunków atmosferycznych. Ja go nie bronię ani nietlumaczę. Napisałem tylko ku przestrodze żeby w taką mgłę o tak puznej porze nie jeździć bez świateł. A jeżeli już to chociaż jakiś trójkąt na guwnomiota założyć.
Najgorsze było dla mnie powiadomienie i rozmowa z rodziną Krzyśka. 5 lat u mnie pracował przez 3 lata na jedynej chali pracowaliśmy
Teoretycznie we mgle powinniśmy jeździć tak by zatrzymać się w polu widzenia. Kto tak robi?
Gdyby gnojara miała solidny zderzak pewnie by chłopaki wysiedli i *** traktorzyście. Niestety gnojara ma taką konstrukcję że jak ktoś zapierdala może się wcisnąć pod nią ba nawet przewrócić. Obstawiam 70Km/h - 20 gnojary a zahamować pewnie nie zdążył.
Szkoda...
Oświetlenie powinno być obowiązkowe i w rozrzutnikach i we wszystkim. Głupiego koguta by na ciągnik włożył i by było już widać, że coś się dzieje a tak...
Co za dzień wczoraj. Byłem wczoraj za Krakowem i ile stłuczek, ile samochodów z awarią po drodze widziałem to szok. Żeby nie było, ja też szukam silnika v6 2.8 do samochodu, bo też padł na amen. Nawet nie mam pojęcia dlaczego. Zaczął pukać silnik, na końcu stanął całkiem. Zagotował się i ni huhu... Nawet się nie przejmowałem, bo jak zaczął pukać to i tak wiedziałem, że nie opłaca się robić. A może ciężko mu było. Ciągnąłem lawetę z hederem
Ja wczoraj wybrałem sie na Bolesławiec , i powiem wam ze takiego korka to w życiu nie widziałem ,, od Wrocławia do prawie Bolesławca masakra jakaś
Ehhh pszenica nie wzeszła ..... pływa....
Ja wczoraj wybrałem sie na Bolesławiec , i powiem wam ze takiego korka to w życiu nie widziałem ,, od Wrocławia do prawie Bolesławca masakra jakaś
COŚ ciekawego widziałeś ? oprócz korka?? miałem wczoraj jechać ale żona zarządziła Zieloną Górę w celach zakupowych bo skoro za kuku skoszona i zapłacono to nie mogłem odmówić .
leje leje wieje psa byś nie wypuścił
U mniej już leje 2miesiąc. Woda już dawno płynie nie wsiąka, i nie zamierza przestać padać.
W czwartek jak pojechałem na kukurydzę do wioski obok to kombajn do połowy opon siadal a ziarno 42%. Agrifarm pojechał dwie wioski dalej a tam glina jak smok to po 3 godzinach już 780tt wracał... No puki co to nieciekawie ze zbiorem. Na razie tylko 4 ha pod dachem
Jak Grzegorz się uspokoi może będzie przynajmniej przyjemniej
u nas leje i pada i strasznie wieje następny Orkan ale tak słabszy grześ od ksawerego ***...ł ich pies!!!! i ! szkoda mi kolegów bo bez przymrozków bedzie w kuku ciężko a nawet wręcz nie możliwe bo wody wlało !!! ciężki bardzo rok w naszej pracy !!
sarast ogólnie szału brak maszyn prawie w cale nie wożą ,, u brodatego byli tylko jacyś ze strzelina biedaki meśkiem AMG i zrobili zakupy na 340tys zabrali się i pojechali a tak to szału brak co było to jest ,,, Oglądałem siewnik vaderstad 4.5m nawet ciekawy stan za 35 tys ale pierw musze ciągnik kupić a z tym problem ,, jest dosyć ciekawy JD 6910 na skrzyni Autopower czy jakoś tak ale skrzynia ma problem z bytem i jedzie tylko na awaryjnym
jd 6910 i to jeszcze z wadą skrzyni nigdy w życiu w serwisie poszło 40 tyś na naprawy a ciągnik i tak dalej nie chodził wkońcu poszedł do żyda silnik puchnie pod górę trzeba dużo biegami manewrować ogółem lipa tylko tyle ze w miarę komfortowy był
Mam wrażenie ,że chwilami Grzegorz mocniejszy niż Ksawery... Teraz targa i leje piekielnie...
Strony Poprzednia 1 … 165 166 167 168 169 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo