3,321

Odp: Ręcę opadają.

A Stasiek lubi zapierdalać.
Przy 50 km/h nic im nie groziło. Za kolizję odpowiada kierowca ciągnika, a za śmierć Mirka, Stasiek!!!

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

3,322

Marek nie do końca musiał zapierdalać zobacz przy jak małej prędkości są robione testy zderzeniowe. A z niektórych aut mało co z przodu zostaje.

3,323

Miałem w życiu 2 wypadki i 1 kolizję i z doświadczenia wiem, że jak ktoś wbija się do połowy gównomiota jadącego z prędkością 20 km/h to musi zapierdalać! Nie ma sensu bronić upadłych idei.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

3,324

W poniedziałek będę u prokuratora to się dowiem ile mógł jechać? 
Samochód jest tak skasowany ze prędkość była na pewno spora ale gdybyś Ty
Marku jechał 80 km/h i wyszedł by Ci np: łoś na jezdnię  gdzie hamowania by praktycznie nie było?

3,325

Ale ten rozrzunik nie wyszedł mu na jezdnie , to po pierwsze , po drugie musiał zapier,,, przecież to nie Borowiec że jechał 50 z szydło ,,, 100 albo około 100

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

3,326

Oczywiste jest że kierowca niedostosował prędkości jazdy do warunków atmosferycznych. Ja go nie bronię ani nietlumaczę. Napisałem tylko ku przestrodze żeby w taką mgłę o tak puznej porze nie jeździć bez świateł. A jeżeli już to chociaż jakiś trójkąt na guwnomiota założyć.
Najgorsze było dla mnie powiadomienie i rozmowa z rodziną Krzyśka. 5 lat u mnie pracował przez 3 lata na jedynej chali pracowaliśmy

3,327

Teoretycznie we mgle powinniśmy jeździć tak by zatrzymać się w polu widzenia.  Kto tak robi?
Gdyby gnojara miała solidny zderzak pewnie by chłopaki wysiedli i *** traktorzyście. Niestety gnojara ma taką konstrukcję że jak ktoś zapierdala może się wcisnąć pod nią ba nawet przewrócić. Obstawiam 70Km/h - 20 gnojary a zahamować pewnie nie zdążył.
Szkoda...

3,328

Oświetlenie powinno być obowiązkowe i w rozrzutnikach i we wszystkim. Głupiego koguta by na ciągnik włożył i by było już widać, że coś się dzieje a tak...

3,329

Co za dzień wczoraj. Byłem wczoraj za Krakowem i ile stłuczek, ile samochodów z awarią po drodze widziałem to szok. Żeby nie było, ja też szukam silnika v6 2.8 do samochodu, bo też padł na amen. Nawet nie mam  pojęcia dlaczego. Zaczął pukać silnik, na końcu stanął całkiem. Zagotował się i ni huhu... Nawet się nie przejmowałem, bo jak zaczął pukać to i tak wiedziałem, że nie opłaca się robić. A może ciężko mu było. Ciągnąłem lawetę z hederem tongue

3,330

Ja wczoraj wybrałem sie na Bolesławiec , i powiem wam ze takiego korka to w życiu nie widziałem ,,  od Wrocławia  do prawie Bolesławca  masakra jakaś

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

3,331

Ehhh pszenica nie wzeszła ..... pływa....

3,332

wojtas napisał/a:

Ja wczoraj wybrałem sie na Bolesławiec , i powiem wam ze takiego korka to w życiu nie widziałem ,,  od Wrocławia  do prawie Bolesławca  masakra jakaś

COŚ ciekawego widziałeś ? oprócz korka?? miałem wczoraj jechać ale żona zarządziła Zieloną Górę w celach zakupowych bo  skoro za kuku skoszona i zapłacono to nie mogłem odmówić .

Leszek   dla kolegów'

3,333

leje leje wieje psa byś nie wypuścił

Nie ma to jak FORTSCHRITT

3,334

U mniej już leje 2miesiąc. Woda już dawno płynie nie wsiąka, i nie zamierza przestać padać.

3,335

W czwartek jak pojechałem na kukurydzę do wioski obok to kombajn do połowy opon siadal a ziarno 42%. Agrifarm pojechał dwie wioski dalej a tam glina jak smok to po 3 godzinach już 780tt wracał... No puki co to nieciekawie ze zbiorem. Na razie tylko 4 ha pod dachem

E 516 na części
Telefon 695 076 269

3,336

Jak Grzegorz się uspokoi może będzie przynajmniej przyjemniej wink

3,337

u nas leje i pada   i strasznie wieje następny Orkan ale tak słabszy grześ od ksawerego ***...ł ich pies!!!! i ! szkoda mi kolegów bo bez przymrozków bedzie w kuku ciężko a nawet wręcz nie możliwe bo wody wlało !!! ciężki bardzo rok w naszej pracy !!

Leszek   dla kolegów'

3,338

sarast ogólnie szału brak  maszyn prawie w cale  nie wożą ,, u brodatego byli tylko jacyś ze  strzelina   biedaki meśkiem AMG i zrobili zakupy  na 340tys  zabrali się i pojechali    a tak to szału brak co było to jest ,,, Oglądałem siewnik vaderstad 4.5m   nawet ciekawy stan za 35 tys   ale pierw musze ciągnik kupić  a z tym problem ,, jest dosyć ciekawy JD 6910 na skrzyni Autopower czy jakoś tak  ale skrzynia ma problem z bytem  i jedzie tylko na awaryjnym

3,339

jd 6910 i to jeszcze z wadą skrzyni nigdy w życiu w serwisie poszło 40 tyś na naprawy a ciągnik i tak dalej nie chodził wkońcu poszedł do żyda silnik puchnie pod górę trzeba dużo biegami manewrować ogółem lipa tylko tyle ze w miarę komfortowy był

Nie ma to jak FORTSCHRITT

3,340

Mam wrażenie ,że chwilami Grzegorz mocniejszy niż Ksawery... Teraz targa i leje piekielnie...