Temat: Sprzedam pług B-200 5- skibowy
Jak w temacie, nowe elementy robocze.... cena- 2800zł
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam pług B-200 5- skibowy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, nowe elementy robocze.... cena- 2800zł
Żeby był B-201 to byśmy się dogadali.
Do pługa jest komplet przedpłużek...
K.... mać żeby to był z zabezpieczeniami .
kurde jak byś ogłosił się z miesiąc wcześniej to bym kupił....
Do pługa jest komplet przedpłużek...
a same przedłużki za ile ?
No narazie chce go w całości sprzedać, jak sie nie uda to co lepsze przebiore i w kontener...
Nie użytkowałem tego bez zabezpieczeń więc sie nie wypowiadam....a co kamienie masz?
Niby nie dużo ale się trafjają i już mnie wkurza ciągłe zmienianie lemieszy i urwane skiby , mój stary pług już pada a gdyby miał zabezpieczenia to by munic nie było.
To jak koledze nie pilno to nie rozkręcaj jeszcze
No narazie chce go w całości sprzedać, jak sie nie uda to co lepsze przebiore i w kontener...
To potencjalnie jestem zainteresowany tymi przedpłużkami
Spokojnie na razie bedzie stał bo i tak ceny na złom nie ma....cena nie podlega negocjacji, zdjęcia dodam jakoś na dniach jak znajdę czas...
Jak bym miał czas i był to B-201 to pewnie byłby przerabiany na zawieszany....te pługi pięknie orzą kto ma lub miał ten wie....
A jak się orze po kukurydzy zbieranej na ziarno , nie zapycha się ?
ja mam właśnie B201 przerobionego na zawieszany, siłowniki tylko już były powycierane i puszczały olej ale przerobiłem na siłowniki od phx i jest ok;)
ja mam na sprzedaż pług phx 6 sibowy. Na jesień założonych 6 nowych lemieszy, oraz 3 nowe odkładnie, a 3 odkładnie są 3 letnie. Cena 3500zł. Jest ktoś zainteresowany?
gdzie dokladnie mieszkasz marekqaz ? jakbym sprzedal swojego rabe 4 obrotka to bym chetnie wzial
leszno wielkopolska
marian do 323 zapomij szkoda traktora katować
zawsze jedna zdjac i jechac na 5 a rabe musz pchnac
ja na glebach klasy 3-4-5 jezdzę 323 i powiem nawet ze ciężko nie ma. Orientacyjna prędkość z jaką jezdzę to tak porównując do ursusa c-360:
ursus c-360 na 4 biegu przy 1200obr
marian 323 a co jest nie tak z tym rabe 4 że chcesz go sprzedać?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam pług B-200 5- skibowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo