Temat: sklepy internetowe których nie polecamy

chciałbym sie podzielić  doświadczeniami.
Kupiłem robot kuchenny w elektro.pl zepsuł się po pierwszy użyciu sokowirówki.
Reklamacji nie uznali ( a byłem stałym klientem). To ja go zepsułem.
No i w sieci wyczytałem że ten sklep jest fajny do pierwszej reklamacji.
Rzeczywiście.  Nie polecam gwarancja jest tam tyle co kartka papieru w skupie makulatury.

2

Odp: sklepy internetowe których nie polecamy

ja nie polecam tego sklepu :

http://www.sklep.rudnik.agro.pl/

Zamawiałem wapno u nich. Miało przyjść za tydzień, a przywieźli po ponad miesiącu. Miałem dać je na rzepak ale nie zdążyłem... Oczywiście musiałem zapłacić wcześniej i dzwoniłem tyle razy kiedy te wapno będzie w końcu bo jaja sobie robią. Przywieźli te wapno i okazało się, że są 24 tony z kawałkiem a płaciłem za 25. Przysłali jeszcze fakturę, że to ja muszę dopłacić. Dzwoniłem do nich i powiedzieli, że to pomyłka itd... Oczywiście kasy nie zwrócili i cisza jak na razie... Czytałem potem opinię jednego klienta, że zakupił oprysk, którego nie mieli na stanie. Oczywiście też czekał nie wiadomo ile i kasy nie mógł odzyskać.

3

no a ja chciałem u nich kupić mikroelementy....

4

Dosyc ciekawy temat - ogólna przestroga  przed nierzetelnymi ssprzedawcami a i może oszustami!

5

No i ja chciałem tez z rudnikiem zacząc współprace..

6

Mnie potraktowali naprawdę niepoważnie... ale widzę, że teraz można za środki zapłacić przy odbiorze... ile ja im posłałem itd smile może coś się zmieniło tongue a tu opinie 2 klientów:

http://www.sklepy24.pl/sklep/sklep_rudn … _pl/opinie

7 Ostatnio edytowany przez zorak (2014-03-25 10:30:34)

kupuje koś obecnie z rudnika ? chcę u nich kupić większa ilość jednego oprysku bo wychodzi mi dość tanio. Strachu nie ma bo za pobraniem. A jak z oryginalnością produktów ? Raz u nich kupowałem i wszystko było ok.
a ktoś kupuje w http://www.sklep.agrolok.pl/ ?

gg 5118068

8

Tanio to oni nie mają.

9

zorak napisał/a:

kupuje koś obecnie z rudnika ? chcę u nich kupić większa ilość jednego oprysku bo wychodzi mi dość tanio. Strachu nie ma bo za pobraniem. A jak z oryginalnością produktów ? Raz u nich kupowałem i wszystko było ok.
a ktoś kupuje w http://www.sklep.agrolok.pl/ ?

Lancet to ja mam taniej u siebie na sklepie a uważam i tak,  że za drogo tongue

10

k...a panowie tani czy drogi sklep, to nie ma znaczenia. Jest jeden środek który mnie interesuje i który jest znacznie taniej jak u mnie w okolicy. Jak nic mi nie upuszczą u mnie to jutro zamawiam.

gg 5118068

11

Zorak nie denerwuj się ale dostałem ofertą na maila z agroloku to ceny np. na chwastox turbo 10l i terminie płatności 3miesiące jest o 10zł tańsza niż w sklepie na ich stronie .

12

Od kilku lat kupuję tylko w Agroloku mam stałego konsultanta. Podam ceny środków ostatnio kupionych dla porównania.
Lancet 1 kg 645zł
Chwastox turbo 5l , 117zł
Grodyl 20g  70zł
Modus 1l  252zł

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

13

Ja dostałem już przesyłkę z Agroloku gdzie stołuję się od 2010
Puma universal 5l 653zł
Protugan 5l 121zł
Aminopielik D 20l 317zł
I nigdy nie było problemów z jakością preparatów.
Ja mam kontakt Z Moniką Głozak jak by co polecam tel 608 091 975

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

14

ja biore wiekszośc chemi teraz w Napenie. Z agroloku tez ale mniej.

mdw

15

yokoslaw napena ? a z której ? chodzi mi o miejscowość ?

16

Z nowej soli

mdw

17

Nowa Sól.. bliżej masz do Szprotawy ze Zgorzelca przecież. Jakieś szczególne traktowanie masz tam czy jak ? wink

18

Pszecierz to nie ja jezdze tylko oni.

mdw

19

A no tak.