Temat: kupie zt 323
Witam. Poszukuje Forsza 323 do kupna najchetniej z centralnej polski . Nie słyszał ktoś coś na temat jakiegoś sprzetu?? pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie zt 323
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Poszukuje Forsza 323 do kupna najchetniej z centralnej polski . Nie słyszał ktoś coś na temat jakiegoś sprzetu?? pozdrawiam
z centrum to będzie ciężko... ja swojego kupiłem koło Gniezna bo też nic blisko znaleźć nie mogłem.
Koło Gąbina facet sie nie dawno ogłaszał na allegro , miał chyba ze 2 sztuki.
pamietam to było z rok temu chyba a moze jakis kontakt do niego ktos ma?
Jakby Cie czasem interesowało to jest ale koło krakowa ok 320km od Ciebie ceni 8500, za 8000 go sprzeda bo pytałem, silnik do roboty chyba panewke obróciło, w wątku zakup-ceny Forsza jest link do ogłoszenia
kolo lipska był i chyba jest ale wołał ponad 20tys jakby co to mogę nr zdobyć
Zapraszam do mnie może się dogadamy.
jamir kończysz przygodę z forszajem ?
Chyba tak bo coś mi się wydaje że moje wymagania przerosły jego możliwości i odwrotnie a po co mamy sobie obaj utrudniac życie ale nie wykluczam że kiedyś zatęsknię i sprawię sobie nowego.
a co tam masz ciekawego i w jakich pieniądzach??
on ma zt325 i chyba w dobrym stanie bo z tego co kojarzę to chyba areału zbyt dużego on nie obrabia
Chyba tak bo coś mi się wydaje że moje wymagania przerosły jego możliwości i odwrotnie a po co mamy sobie obaj utrudniac życie ale nie wykluczam że kiedyś zatęsknię i sprawię sobie nowego.
Czyżby to już za mały traktor na twoje areały czy prostu się na niego wkurzyleś ??
jamir12 napisał/a:Chyba tak bo coś mi się wydaje że moje wymagania przerosły jego możliwości i odwrotnie a po co mamy sobie obaj utrudniac życie ale nie wykluczam że kiedyś zatęsknię i sprawię sobie nowego.
Czyżby to już za mały traktor na twoje areały czy prostu się na niego wkurzyleś ??
Czas chyba się przesiąśc na coś bardziej komfortowego, co do mojego areału to by się przydał taki 200KM A tak poważnie to wymieniam forsza i MF na 2 takie po 70-80KM 4x4 a przynajmniej jeden 4x4 i jeden z ładowaczem tak że oba są na handel.
Jak wszystko dobrze pozałatwiam to będzie jeden do wyboru z 2szt.ale spokojnie do stycznia.
http://rolnictwo.anonse.pl/kujawsko-pom … 79846.html moze ktos mieszka w okolicy i by podleciał luknoł na to cudo czy mi sie opłaca jechac , bym był wdzieczny
W przyszłym tygodniu będę miał samochód, jeśli będzie aktualne to mogę podjechać obejrzeć.
ja sie wybieram w poniedziałek na oględziny jak oczywiscie bedzie do tej pory , miałem byc wczoraj ale plany sie skomplikowały :uuuu:
http://rolnictwo.anonse.pl/kujawsko-pom … 79846.html moze ktos mieszka w okolicy i by podleciał luknoł na to cudo czy mi sie opłaca jechac , bym był wdzieczny
panowie jak ktos by chiał zobaczyc wynalazek na pozespołach zt 323 to niech jedzie zobaczy cudo hee, a sprzedajacy OSZUST!!!! 200KM NA MARNE
TPS napisał/a:http://rolnictwo.anonse.pl/kujawsko-pom … 79846.html moze ktos mieszka w okolicy i by podleciał luknoł na to cudo czy mi sie opłaca jechac , bym był wdzieczny
panowie jak ktos by chiał zobaczyc wynalazek na pozespołach zt 323 to niech jedzie zobaczy cudo hee, a sprzedajacy OSZUST!!!! 200KM NA MARNE
nie martw się jeździłem po 250 więc nie jesteś sam
a żeby nie było to w jedną stronę liczyłem kilometry :stu:
No szkoda że auta nie miałem bo bym podjechał prędzej. A co z nim ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupie zt 323
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo