Odp: kupno pickupa
ta tylko moja prawa jazdy nie ma to nie jeździ a nie chce zrobić mówi że się boi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » kupno pickupa
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ta tylko moja prawa jazdy nie ma to nie jeździ a nie chce zrobić mówi że się boi.
a mercedes ml 270 czy 320 miał ktoś z nim doświadczenia
Szeryf ma .... więc pytaj jego
Szeryf ma ML-a
może wykup jej jakąś godzine jazdy samochodem z instruktorką to może się przekona , tak jak my do naszych forszajów jak się nie przejechałeś to cięszko było się zdecydować,a po jeżdzie radość wielka:smiley:
wszyscy jej mówimy "idź na kurs prawko ci się przyda" a ona na to że nie ma do tego nerwów i się boi... jej siostra prawko zrobiła a ona nie.
powiedz jej że będzie nie zależna i jak ją wku....z to będzie miała jak do mamusi podjechać
nie wiem czy jakiekolwiek argumenty ją przekonają...
Wczoraj oglądałem pszczółkę maje i Gucio powiedział "stare przysłowie pszczół mówi: jak sie kobieta uprze to żadna siła jej nie przekona"
Farmer to jest nas co najmniej dwóch jeżdżących "landkiem".Moja żona wpadła jak śliwka w kompot.Bo to jej auto i teraz musi jak catering obiadki,kawka i cośtam cośtam na pole dowieżć i nie ma zlituj się bo błoto czy dziury. Znajomy ma Diskovery2002r wygląd taki se ale jazda w terenie super.Polecam.
teraz chociasz nie ma wymówek że się nie dojedzie a człowiek całe dnie głodny nie chodzi
...jej siostra prawko zrobiła a ona nie.
Zamień siostry i po problemie...
bliźniaczki są fakt ale jedna przefarbowała włosy i już jednakowe nie są
dwa razy miałem do czynienia z bliźniaczkami i oby to się nie powtórzyło... raz przez pomyłkę jedną złapałem za cycka gdy była w szlafroku i myła zęby przy umywalce, człowiek popatrzył na odwłok i był pewien że bierze swoje a tu zonk.
ja już teraz się nie mylę ale panowie to nie temat o kobietach więc wróćmy do tematu terenówek.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » kupno pickupa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo