Temat: Kupię przyczepę wywrotkę.
Jak w temacie kupię wywrotkę ładowność możliwie jak największa. Może być do remontu, lub samą ramę.Interesuje mnie tylko z papierami, oczywiście w rozsądnych pieniądzach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię przyczepę wywrotkę.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupię wywrotkę ładowność możliwie jak największa. Może być do remontu, lub samą ramę.Interesuje mnie tylko z papierami, oczywiście w rozsądnych pieniądzach.
Wiem gdzie są w bardzo dobrym stanie 12 tonowe jest jeszcze ursus 1634
Gdyby nie ta odległość to pewnie okazja Chyba że naprawdę tanio to może z tyransportem nie wyszłoby za wiele.
zależy co rozumiesz rozsądne pieniądze ... czyli cena złomu 2 zł za kg 4zł za kg ? czy jak
Powiedzmy że ,mam na wydanie 10tys. Miałem ładną brandyskę 12t,i dałem ciała bo była za 9tys naprawdę ładna. Chciałbym żeby max w 12się zamknęło, z transportem i rejestracją.
Ta brandyska nadal jest na sprzedaż tylko zmieniła miejsce i handlarz ceni 12,5 .
marcin to gdzie sa te 12 tonówki dasz namiary może
http://tablica.pl/oferta/przyczepa-ID1S … e7d;r:8;s:
Scoda mi o tą chodzi. dużo zależy na odległości bo jakby transport był tańszy to mógłbym na drugi koniec Polski jechać.
To tamta była o wiele lepsza tylko gdzieś koło Wrocławia.To może ta http://otomoto.pl/branys-16-12-A220219.html jak znajdę tamtą to dam znać.Mam myślałem o tej http://allegro.pl/przyczepa-brandys-13t … 99828.html
No nic może Bendek coś jeszcze ściągnie Założyłem wątek z myślą że mogę kogoś wybawić z jakiejś ramy do remontu co przekszakdza, narazie jeszcze do żniw mam czas. Potrzebuję na rzepak przyczepy z papierami, ale co ja się martwię może ne będzie co kosić... Te przyczepy fajne tylko trochę daleko, jak nic nie znajdę to będę szukał dalej możne wpadnę na kawę
Starogard Łobezki gmina Resko spytam gościa co i jak i za ile jak będę go widział
Widzę, że tu na forum przyczepy brandys są dość popularne. W moich okolicach to bardzo mało tego jest zaś HL to aż mnogo
Te przyczepy fajne tylko trochę daleko, jak nic nie znajdę to będę szukał dalej możne wpadnę na kawę
Te z linków scody są w mojej okolicy, tak że zapraszam na kawkę wszystkich którzy w tę stronę przyjadą popatrzeć czy kupić. To są przyczepy samochodowe od Liaza i nie mają z tyłu zaczepów, ale da się dorobić.
Grzegorz jestem w tej samej sytuacji
Scorpion ale u Ciebie to jednak częściej widzę jakieś konkretne maszyny za rozsądne pieniążki. Nie to co w "kochanym lubelskim". No ale co tam może kiedyś może wpadnę, dzięki za zaproszenie. Marku kiedyś mówiłeś że nieraz widziałeś kabiny to 512 za granicą. Ile kosztowałaby u Ciebie? Może przy jednym transporcie upiekłbym dwie pieczenie. Ewentualnie przyjechałbym tylko przyczepę obejrzeć z przyczepką a kabinę zabrałbym do domu. Z tym że praktycznie na jedno i drugie mam czas do żniw rzepakowych.
taka brandyske przytachałby za starem? kolega szuka tez przyczepy i ma znajomego właściciela stara
Pajej a może jakby znalazł dwie sztuki to jedną na pakę a drugą za plecami? Transport podzielilibymy na pół? Co ty na to? Tylko narazie 2 tygodnie minimum nie mam jak bo będziemy zboże wywozić, i nie wiem czy będzie nam facet na bieżąco samochody podstawiał. Przez to nie wiem ile mi zejdzie. Może dogadalibyśmy się, bo jak mają rejestrację na ciężarowe to bez problemu można ciągać za samochodem. Aby były na ładzie.....
popytam go ale z tego co wiem to on tez nie ma czasu bo studiuje na 2 kierunkach. a rodzice mu wciskaja zeby kupował opryskiwacz nie przyczepe. więc puki co to sie rozgląda
Wiem gdzie są 2 512 i mają iść na części i złom. Jak ogonisz robotę to daj znać , a ja podzwonię tu i tam i coś znajdziemy.
Star pociągnie dwie tylko jedną trzeba władować na drugą, bo na stara skrzynię nie wiem czy brandycha wejdzie, no i ta na górze chyba by musiała mieć koła zwalone. Nie wiem czy nie byłoby taniej pogonić po to jakiś mniejszy ciągnik siodłowy.
Zrobie prawko, kupię klamota i do Ciebie zawitam Marku
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupię przyczepę wywrotkę.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo