1

Temat: Seminaria, szkolenia, konferencje, spotkania rolnicze, dni pola

Jak to jest czy jeździcie na takie imprezy naukowe aby więcej się dowiedziec?
8 i 9 stycznia osbyły się seminaria uprawowe organizowane przez TopAgrar, byłem wczoraj w Bystrzycy k/Trzemeszna. Człowiek mądry po fakcie, bo mogłem ten wątek założyc wcześniej i może ktoś z forum był i mozna było porozmawiac smile

Magazyn Farmer organizuje konferencję
http://www.farmer.pl/konferencje/
Ja jadę do Sielinka, może ktoś jeszcze.

Firma DuPont też organizuje na przełomie stycznia i lutego konferencje w całej Polsce, ale narazie informacja była tylko w TopAgrarze

Również Syngenta coś robi.

Uczymy się całe życie...

Pozdrawiam i zapraszam Bombay

2

Odp: Seminaria, szkolenia, konferencje, spotkania rolnicze, dni pola

Timac Agro i Chemirol też co roku przysyłają zaproszenia ale zawsze jakoś nie ma czasu na to jechać

E 516 na części
Telefon 695 076 269

3

Bombay - co mądrego mówili ?? Ja miałem miejsce zarezerwowane do Opola, ale nie pojechałem sad
Liczę, że w lutowym TAP będzie jakaś relacja i przekażą najważniejsze informacje

4

Byłem na szkoleniu Magazynu Farmer, generalnie to firmy robią sobie reklame takimi szkoleniami ale można sie też ciekawych rzeczy dowiedzieć...

Posiadam części do sieczkarni, kombajnów i traktorów Fortschritt, silników IFA 6 i 4- cyl. Kom- 505857445
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1726

5

Bystrzycy k/Trzemeszna.    raczej Mogilna  co sobotę w klubie dobrego rolnika w Strzelnie są spotkania nieraz ciekawi goście są  -już dawno nie byłem

6

11 stycznia byłem an szkoleniu chemirolu w Zawadach koło Kutna , był ktoś z naszych?

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

7

Ja jechałem od trzemeszna więc tak napisałem, ale na mapie sprawdziłem i może byc też że koło Mogilna smile

W lutowym Topagrarze bedzie artykuł, a po krotce to mowili o nawozenieu rzepaku pszenicy i nawet o zycie, bo wczesniej nie bylo o nim wzmianek. O regulatorach wzrostu i stosowaniu ich. Ze saletrosan jest dobrym nawozem na 1 dawke na rzepak.