Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny części do kombajnów zbożowych
Koledzy powiedzcie ile kosztuje sito do rzepaku do E512, bo spotkałem się z ceną 450zł w to chyba troszkę za dużo?
Dziś był u mnie znajomy który kupił 514 MDW z 1993r. za 60000zł(!) z sitami do rzepaku, bo sie nie dopatrzył, a miały być do zboża, bo rzepaku chłop nie sieje.. Czy od 514 pasują do 512? może by sprzedał? jak już handlarz dośle mu te 'standardowsze'... ciakawe ile by chciał??... w sumie mogę zapytać kiedyś jak go spotkam...
Mi zostały po 524 sita do grubych ziaren (kukurydza, bobik) i cenie je na 650zł.. *może ktoś chce?? chętnie sprzedam * słyszałem że nowe potrafią kosztować 2400 PLN!!!
Na 100% nie jestem pewien, ale chyba sita w 512 i 514 są takie same.
ja mam w 514
- 4,5 mm do rzepaku
- 6x20 do zboża
- 9 mm może być do zboża i do łubinu też pasuje, ale pewnie nie do każdego.
Koledzy powiedzcie ile kosztuje sito do rzepaku do E512, bo spotkałem się z ceną 450zł w to chyba troszkę za dużo?
tu masz za 200zł sita do 512 rzepakowe:)
http://www.allegro.pl/item212979874_sit … e512_.html
Kto wie ile kosztuje sito nastawne tz. grzebieniowe do 512 może ktoś wie?
I gdzie je kupić? Może gdzieś w łódzkiem albo w okolicach Warszawy części do 512?
Albo do IFY , a konkretnie panewki do rozrusznika??? Bo u mnie sprzedawcy robią wielkie oczy
Krzysztof Góźdź
Skrobów k/Lubartowa
081 8554215
661502058
zadzwoń tu, ja kupiłem u niego sita żaluzjowe do 514 (nie pamiętam dobrze ile dałem.. ale chyba coś w okolicach 350zł), powinien coś mieć, a jak nie to może przywiezie.. swego czasu miał 512 na części..
A sklep z częściami do Ify jest w Lublinie, wieczorem postaram się podać dane do kontaktu.. powinni mieć to czego potrzebujesz..
możesz zapytać tu:
"Agrokompleks" Sklep Motoryzacyjny Robur, Avia i Ifa
20-328 Lublin
Lucyny Herc 10
TFX (81) 081 7440812
ale to nie jest ten sklep o którym myślałem
niemniej jednak ostro szukam numeru tel. do tamtego w moim kajecie, wiem że jest na ulicy Kunickiego.. więcej szczegółów jak znajdę wizytówkę..
jest na allegro za 200zł wczoraj patrzyłem
jest na allegro za 200zł wczoraj patrzyłem
http://www.allegro.pl/item212979874_sit … e512_.html
Do rzepaku
mam pytanie do pantera6 ile u ciebie kosztuje pas jezdny do 514 ?
chodzi mi o oryginalny
witam
nie wiem czy mozna w tym dziale pisac takie watki ale jesli nie to prosze o przeniesienie.
chcial bym sie dowiedziec po ile chodzo stoly do rzepaku wraz z hedrem 3.6 no ewentualnie 4.2
pozdrawiam
nie można przeniosłem
Sam stół używka ok 4tyś a z całym hederem ok 7tyś w mojej okolicy
może ktos wie gdzie bym mógł dostac blache dziurkowaną żeby z niej spłodzic sito do rzepaku ??
Ja wierciłem sam 12000 dziurek do claas merkator .Póżniej dowiedziałem się,że w Kastoramie jest blacha perforowana,ale nie sprawdzałem.Pozdro.
tos sie nawiercił chociaz opłacało sie ??
każda firma produkująca sita do maszyn czyszczących ma takie blachy
Koledzy mniej więcej jaka jest cena kabiny kompletnej od Fortschritta e512, e514, e516 itd??
Forum Fortschritt i IFA » GIEŁDA » Ceny części do kombajnów zbożowych
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo