21

Odp: krus i dziecko

No to Pajej ani się niespodziejesz jak taki ułan pod okienko podjedzie i .........

22

Pajej to chyba już w drodze do tej studentki smilebig_smile

23

teść mówił że też się kiedyś uparł że musi mieć syna i tak się zawziął że urodziły mu się dwie córki na raz i to w dodatku jednakowe big_smile i teraz całe szczęście że jedna zawsze farbuję włosy po by mi się po**bało która to moja żona a która szwagierka wink

24

goldenarts napisał/a:

Pajej to chyba już w drodze do tej studentki smilebig_smile

pędzę lecę :walka: big_smile big_smile big_smile

Rolnik z powołania:-)

25

zajęta !!!

26

Chłopak nie drzewo no i zęby nie szklanka smile

27 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2013-03-02 20:12:35)

Dziś zajęta , jutro kto wie smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

28

tak na powaznie to jeszcze tak zdesperowany nie jestem zeby za kazda biegać. a zajete to omijam z daleka nie jesem ciulem nie bede sie kumus wcinał

29

ja swoją poderwałem na galowy mundur strażacki big_smile hehe to Pajej zapisuj się do straży to może też Ci się uda... podobno "za mundurem panny sznurem" wink

30

Pajej jak mundur to może po dziadku z Partyzantki zależy przy kim służył.Wczoraj oglądałem film dok. o Kurasiu ps.Ogień-ciekawa postać.

31

Pajej z partyzantki lepiej nie bo to był by wstyd...

32

krzychu napisał/a:

t...teraz całe szczęście że jedna zawsze farbuję włosy po by mi się po**bało która to moja żona a która szwagierka wink

Na Twoim miejscu uczyłbym się je rozpoznawać jeszcze po innych szczegółach niż tylko kolor włosów... big_smile

33

nie da się uwierz mi one są jednakowe... big_smile

34

A co w tym złego że byś się pomylił wink chyba że kondycję masz słabą smile

35

krzychu napisał/a:

Pajej z partyzantki lepiej nie bo to był by wstyd...

Oj chłopy ja nie jestem zdesperowany, nie szukam nikogo na siłe, ostatnio to nawet dwie pogoniłem bo mi ich charakter nie pasował

36

a co były niewierzące big_smile hehe żartuje wink ale Pajej ty się zacznij za dziewczynami rozglądać i to intensywnie bo starym kawalerem zostaniesz smile dobra ale to nie temat o tym moderatorzy nas zaje**ą

37

Pajej a  ile masz wiosen ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

38

Krzychu jak juz wcześniej pisałem wole nie miec baby niz męczyć sie z głupia, a z fajnymi to sie rozglądam
jak dobrze kojarzę to coś podobnie jak Ty rocznik 1990

39

Łe Papej to Ty jeszcze masz czas i korzystaj z wolności. Mi jutro stuknie 27 i na dniach żona będzie rodzić smile tak więc urodziny na trzeźwo

E 516 na części
Telefon 695 076 269

40

Jak mowa o dziewczynach to koledzy jestem znów wolny. Zakończyłem 2 letni związek. Dziewczyna nie wiedziała czego chcę, jednego dnia mnie kocha drugiego ma mnie gdzieś. Nie będę czekał aż się zdecyduje. Po tym wszystkim żałuję tylko że wybaczyłem jej kiedyś zdradę, teraz wiem że nigdy już nie popełnię tego samego błędu. Ale żyję dalej. Od nowego roku chodzę codziennie na siłownie- w końcu zrobię coś dla siebie. Po za tym poznałem fajną 17 z którą idę w sobotę na kawę i w Powiatowym Zarządzie Dróg jest nowa stażystka, ładna i trzeba by było ją lepiej poznać przy kawę wink Sam mam 24 żniwa na karku. Pajej dobrze mówisz jak ma się spędzić życie z kobietą to trzeba wybrać sobie taką z którą chcę się żyć facet czuje się dobrze a nie z taką z którą każdy dzień to udręka czy stres. Codziennie rano mówię sobie że jestem tak *** że dziewczyny wstydzą się do mnie zagadać wink