Odp: krus i dziecko
No to Pajej ani się niespodziejesz jak taki ułan pod okienko podjedzie i .........
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » krus i dziecko
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to Pajej ani się niespodziejesz jak taki ułan pod okienko podjedzie i .........
Pajej to chyba już w drodze do tej studentki
teść mówił że też się kiedyś uparł że musi mieć syna i tak się zawziął że urodziły mu się dwie córki na raz i to w dodatku jednakowe i teraz całe szczęście że jedna zawsze farbuję włosy po by mi się po**bało która to moja żona a która szwagierka
Pajej to chyba już w drodze do tej studentki
pędzę lecę :walka:
zajęta !!!
Chłopak nie drzewo no i zęby nie szklanka
Dziś zajęta , jutro kto wie
tak na powaznie to jeszcze tak zdesperowany nie jestem zeby za kazda biegać. a zajete to omijam z daleka nie jesem ciulem nie bede sie kumus wcinał
ja swoją poderwałem na galowy mundur strażacki hehe to Pajej zapisuj się do straży to może też Ci się uda... podobno "za mundurem panny sznurem"
Pajej jak mundur to może po dziadku z Partyzantki zależy przy kim służył.Wczoraj oglądałem film dok. o Kurasiu ps.Ogień-ciekawa postać.
Pajej z partyzantki lepiej nie bo to był by wstyd...
t...teraz całe szczęście że jedna zawsze farbuję włosy po by mi się po**bało która to moja żona a która szwagierka
Na Twoim miejscu uczyłbym się je rozpoznawać jeszcze po innych szczegółach niż tylko kolor włosów...
nie da się uwierz mi one są jednakowe...
A co w tym złego że byś się pomylił chyba że kondycję masz słabą
Pajej z partyzantki lepiej nie bo to był by wstyd...
Oj chłopy ja nie jestem zdesperowany, nie szukam nikogo na siłe, ostatnio to nawet dwie pogoniłem bo mi ich charakter nie pasował
a co były niewierzące hehe żartuje ale Pajej ty się zacznij za dziewczynami rozglądać i to intensywnie bo starym kawalerem zostaniesz dobra ale to nie temat o tym moderatorzy nas zaje**ą
Pajej a ile masz wiosen ?
Krzychu jak juz wcześniej pisałem wole nie miec baby niz męczyć sie z głupia, a z fajnymi to sie rozglądam
jak dobrze kojarzę to coś podobnie jak Ty rocznik 1990
Łe Papej to Ty jeszcze masz czas i korzystaj z wolności. Mi jutro stuknie 27 i na dniach żona będzie rodzić tak więc urodziny na trzeźwo
Jak mowa o dziewczynach to koledzy jestem znów wolny. Zakończyłem 2 letni związek. Dziewczyna nie wiedziała czego chcę, jednego dnia mnie kocha drugiego ma mnie gdzieś. Nie będę czekał aż się zdecyduje. Po tym wszystkim żałuję tylko że wybaczyłem jej kiedyś zdradę, teraz wiem że nigdy już nie popełnię tego samego błędu. Ale żyję dalej. Od nowego roku chodzę codziennie na siłownie- w końcu zrobię coś dla siebie. Po za tym poznałem fajną 17 z którą idę w sobotę na kawę i w Powiatowym Zarządzie Dróg jest nowa stażystka, ładna i trzeba by było ją lepiej poznać przy kawę Sam mam 24 żniwa na karku. Pajej dobrze mówisz jak ma się spędzić życie z kobietą to trzeba wybrać sobie taką z którą chcę się żyć facet czuje się dobrze a nie z taką z którą każdy dzień to udręka czy stres. Codziennie rano mówię sobie że jestem tak *** że dziewczyny wstydzą się do mnie zagadać
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » krus i dziecko
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo