Odp: myjka ciśnieniowa
Tak jak ja z pieniędzmi dzieci z sko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » myjka ciśnieniowa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak ja z pieniędzmi dzieci z sko
Grzesiek zrób fotki tej lancy, ja mam myjke stihl to może by mi spasowała
Miałem chwilę, z tego co piszą to piaskowanie na mokro mimo fest myjki jest duuuużo wolniejsze od tej roboty na sucho. Wychodzi na to że jedna cholera czy słaba sprężarka i piaskarka czy mocna myjka i ta lanca....
Taką kupiłem, dziś pierwsze mycie talerzówka ruska z wałem moment czysta https://allegro.pl/oferta/myjka-karcher … 8525752844
Ładna ......... zabawka
Oby długo służyła.
też mam taką już 2rok i działa
też mam taką już 2rok i działa
Jednak w charakterystyce ma napisane że profesjonalna, i nadaje się między innymi do mycia sprzętu rolniczego. Dziś wymyłem rozsiewacz wapna, ładnie szło.
Moja k7 rozerwala oryginalny wąż 180 bar i terac 250bar kupiłem.
Krzysiek faktycznie jest moc. Na hali mamy 10-90 To czuć robotę w rękach 👍😁
Ja tez kupilem uzywke k7. Na plaskiej dyszy no costam myje ale rotacyjna wyrywa wszystki brud..
Do mycia maszyn tylko rotacyjna.
A co powiecie koledzy o myjkach firmy Kranzle
sąsiad przez lata katował krenzla na tartaku i był zadowolony
No i jakość kosztuje 😉
chłopaki mam pytanie czy taka zwykła pompa zanurzeniowa z marketa nadaje się do myjki ciśnieniowej mam studnię z której już nie korzystam i tak pomyślałem żeby z niej brać wodę do mycia gratów no ale potrzebna jest pompka jakaś i teraz pytanie bo studnia to ok 7-8 metrów głębokości a woda poniżej ziemi jest ok 3m i teraz chciałbym mieć pompkę co by zrobiła ciśnienie jak w kranie z wodociągów żeby myjka nie miała słabego ciśnienia ma ona niby samo zasysanie ale lepiej jak się jej poda ciśnienie myjka karher
taka pompa zanużeniowa bardzo słabe ciśniejie daje
Nie masz jakiegoś zbiornika żeby pompką napełnić ? a myjkę podłączyć przez kran 1' pod ten zbiornik. Pompka może się sfajczyć bo myjka nie odbierze takiej ilości wody którą pompka pcha.
no właśnie sobie wymyśliłem ze wrzucę pompkę do studni podłączę myjkę i wsio
Jak dobra pompa to nie potrzeba żadnych dodatkowych zbiorników. I nie ma znaczenia ile odbiornik wody odbiera. Z chińskim sprzętem do końca nie wiadomo. Używałem w prawdzie najtańszą w warunkach gdzie do opryskiwacza nie dała rady podać i trzeba było do wiadra i dopiero do zbiornika co odpowiada maksymalnemu ciśnieniu porównywalnemu z zamknięciem odpływu. Ale to były tylko dwie godziny pracy.
chłopaki mam pytanie czy taka zwykła pompa zanurzeniowa z marketa nadaje się do myjki ciśnieniowej mam studnię z której już nie korzystam i tak pomyślałem żeby z niej brać wodę do mycia gratów no ale potrzebna jest pompka jakaś i teraz pytanie bo studnia to ok 7-8 metrów głębokości a woda poniżej ziemi jest ok 3m i teraz chciałbym mieć pompkę co by zrobiła ciśnienie jak w kranie z wodociągów żeby myjka nie miała słabego ciśnienia ma ona niby samo zasysanie ale lepiej jak się jej poda ciśnienie myjka karher
Będzie działać, sprawdzone w podobnych warunkach wielokrotnie. Najtańsza taka za 70 zł wystarczyła i nic się jej przez cały sezon nie stało i nie dzieje nawet jak myjka na chwilę odłożona. Normalnie na sztywno spięta wężem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » myjka ciśnieniowa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo