Karol323 napisał/a:No to dobrze ze to poprawili... W tygodniu jadę popytam cen i jak coś to jestem za Steyr'em ale bardziej Kompakt wersja. A jak tam Steyr śmiga ?
Jednak zadzwoniłem do Steyr'a...
Kompakt 4095: Multicontroler, skrzynia z rewersem hydraulicznym ( z mokrym sprzęgłem ) , koła jak narazie 480 tył 380 przód.. taki trochę w lepszym wyposażeniu na dzień dobry 155tyś Netto... Mówił że cena do dobrej negocjacji jeszcze i jak coś mogę przyjechać, oglądnąć, się przejechać itp... Raty do 2 lat 0%.. na więcej to mały % dojdzie.. Takie wstępne informacje...
Ma też Multi 4100 na placu ale ten na dzień dobry 215 netto...
Karol a jesteś pewien że chcesz nowego?
w styczniu kupiłem ferdka 5465 z 2011, krajowego ze stanem licznika 3192 godziny za 145 netto. finansuje siemens na 2,04% na 7 lat. wkład 20 tysięcy. Ciągnik z konsolą do tura i mogę przekładać z jednego ciągnika na drugi.
to jest połowa ceny nowego. przebieg śmieszy, wiadomo cena i tak jest *** ale ja te godziny robię w dwa lata fendem więc są atuty.
dla 3tysięcy godzin nie warto wypakować takie peiniądze.
Tu masz ciągnik od handlarza od którego sporo moich znaomych kupiło klamoty. te w wysokich cenach ma zwykle w super stanie.
ten poszedł już za 72 tysiące.
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-1 … yNh9R.html
6 cylinrów, ładowacz czołowy i to nie byle jaki. jak policzysz cene tura ok 20tysi to ciągnik za 52 tysiące to okazja jak diabli.
Tyle od Edyty, Ale decyzja należy do Ciebie
Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]