Temat: Wyjazd za granice

Panowie myslałem nad wyjazdem do Niemiec, moze zawdził bym tam jakis kombajn e514 lub e512. Tylko tu dylemat jak nagrac sobie jakis kombajn punkt zachaczenia. Bo mam chcec jechac w ciemno i sie pokrecic ze 2 dni moze cos sie znajdzie. Tylko nie wiem w które strony sie wybrac. Znacie jakies niemieckie strony bez polskich pośredników??

2

Odp: Wyjazd za granice

Dobre tylko gdzie tych pośredników nie ma chyba są wszędzie i mają naganiaczy na miejscu ja jak byłem 10 lat po swój to aż na wyspę Rugia musiałem grzać bo tam jeszcze ich mało było bo za daleko i tam był sprzęt w dobrych cenach ale co teraz to nie wiem.

3

kolego byłem 2 lata temu za 524, ciężko coś znaleźć przez 2 dni bo tyle byłem. W punktach coś znajdziesz, u rolnika będzie ciężko...

4

nie ma prawie nic dawno powymieniali na classa a jak coś to pośrednicy jedynie ja tu sie rozglądałem i nic konkretnego zero totalne oni odawaja starą maszyne i nowa biora za dopłatą

5

Robert zapomnij. Wszystkie 512 i 514 są już w Polsce.

6

W Czechach jest jeszcze tego trochę, ale ładniejsze egzemplarze są w Polsce niż tam.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia