Odp: Zupełnie o niczym
Wybaczcie Panowie, tak to chcecie załatwiać ? Ja to w coś tam może i wierzę, ale modlą się niech inni za mnie. Coś tam mogę za to odpalić, niech próbują.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Zupełnie o niczym
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wybaczcie Panowie, tak to chcecie załatwiać ? Ja to w coś tam może i wierzę, ale modlą się niech inni za mnie. Coś tam mogę za to odpalić, niech próbują.
Massej, śmiało. Przyjedź. Siostry przyjmują gości z całego świata.
Najpierw przyjedź do mnie. Przyjmę Cię jak brata. Podjedziemy do sióstr razem. Poznasz poza oficjalnym nurtem, kobiety które poświęciły całe swoje życie za modlitwę za mnie, za Ciebie. Poznasz jak to jest, obcować z takimi ludźmi.
Moja mama w styczniu obchodzi 90 lat. Bez szczepionek i innych takich. Czyli służy.
Ktoś stara się, żeby była przy zdrowiu i życiu. Zgadnijcie kto się stara ?
Od wielu lat w sezonie grzewczym, rozpalam piec u mamy. Idę i proszę, żeby mama żyła. Wchodzę, mama żyje. Być może występuje tu przypadek koguta, być może.
Dzięki Sławek, jak będę miał kiedyś jechać to będę się odzywał.
Massey z tego co piszesz to nie jesteś wierzący. To, że przyjąłeś sakramenty to jedno ale wiary brak. Nie ma czegoś takiego jak wierzący nie praktykujący
Ateistą bym siebie nie określił. Staram się wierzyć i chce wierzyć , święta obchodzę jako święta nie jako np długi weekend ale miewam i wątpliwości i pytania. Dlatego myślę o tych siostrach o których w tym temacie pisze Sławek gdyż chciałbym moje problemy i troski powierzyć komuś kto żyje z Bogiem na codzień nie tylko zawodowo pół godziny w kościele jak ksiądz.
Nikt lepiej nie zrobi tego za Ciebie jak Ty sam. Pod warunkiem, że wierzysz w to. Wspominałeś o swoim stadku krów. Może napisz w odpowiednim dziale jakie masz to stadko, ile sztuk, jaka wydajność itd
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Zupełnie o niczym
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo