Odp: Różne pługi obrotowe.
jaka prędkość była?
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Różne pługi obrotowe.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jaka prędkość była?
Jak obracałem to Tato kamerkę trzymał a że ma 77lat to i taki już sprawny nie jest ,a z wodą jest źle bo w wrześniu spadło 30l a październik to tylko 10l i nawet studnie wysychają ,jednak cieszę się że latem wybiłem głębinową . 6 korpus chętnie bym kupił tylko na razie nigdzie nie spotkałem takowego w rozsądnych pieniądzach . Prędkość to 9,5-10 km/h a według gps 9,4 przy obrotach 1700obr. silnika .
ŁO jak ładnie idealnie jak bym tak zaorał to bym chyba w kościele został wychwalony ale musze powiedzieć ze mi tez teraz tak sie orze moze nie tak idealnie ale mi zostaje bruzda a tobie nie i to jest zaleta obrotki
MAsz b 201 i mówisz że się nie da tak ładnie?
Z całym szacunkiem dla Kosesiowej orki powinieneś zrobić tak samo albo ładniej!
Nie nie mam b 201 sprzedałem i nie mówie pisze ze to złe pługi ale mój to był jakiś wyjątek nigdy mi sie dobrze nim nie orało miałem wszystko nowe coś było nie tak sprzedałem koledze i też nie dał rady kupił drugi i orze ten został mu na części
Dzisiejsza orka http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/im … nd-ab-100/ Wiem że zdradziłem fortschritta http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/im … nd-ab-100/
Tylko 3 skiby?
Tylko 3 skiby?
4 tam sa
A no rzeczywiście, schowała się za kółkiem Nie powiększałem zdjęcia. Marcin ile bierze na skibę?
I jak ursus pyrka ? Z czego mi wiadomo to te pługi śmiało 20cali
Ja z kolei 4 skib się nie doliczam :play:
Właśnie mam takie skiby tylko, że orzą jakieś nie naciągane 40cm na skibę, i jak sprzedam będę szukał albo 4x50, albo jakiś 5 skibowy.
Fakt te pługi ładnie orzą i lekko idą.
no bez przesady panowie ( patrz resory, patrz kółko podporowe )
Karol patrz tytuł wątku
Oj no dobra dobra kapeszyn
Ursus na razie dobrze cos mi jedynka dzis wyskoczyła pług to 4 niby 21 cali rozstawione na max
To 4korpusy kryją ten ciągnik prawda?
Tak zabiera nawet wiecej zronie fotę jutro
Mógłbyś mi zmierzyć ile cm ma lemiesz, bo mam oryginalne długie lemiesze ale 4skiby pług orze ok170-180cm. pasowałby mi najlepiej ok2metry.
To 4korpusy kryją ten ciągnik prawda?
Nie ma opcji. Normalna orka 1224 to pół koła i to wszystko, fajny jest ten pług i też przymierzam się swoje kaleki wywieźć na złom i w to miejsce taki sobie sprawić, Fortschritt spokojnie sobie z nim radzi. To była pierwsza maszyna jak zapiąłem do swojego 325.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Różne pługi obrotowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo